DOHA’dan direkt uçuş istedi

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Katar- Trabzon arasındaki ticaret ve turizmin gelişmesi için ulaşımın çok büyük önem arz ettiğine vurgu yaparak Katar-Trabzon hattında uçuşların başlatılması gerektiğini söyledi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Katar- Trabzon arasındaki ticaret ve turizmin gelişmesi için ulaşımın çok büyük önem arz ettiğine vurgu yaparak Katar-Trabzon hattında uçuşların başlatılması gerektiğini söyledi. Hacısalihoğlu, Katar ile Trabzon arasında yaklaşık 3 saatlik bir direkt uçuş mesafesinin olduğunu ifade ederek, “Trabzon’un cennet güzelliklerini Katarlılara tanıtmaya devam edeceğiz. Ancak direkt ulaşımın olması çok çok önemli… THY’nin Katar-Trabzon arasında direkt uçuşları başlatması gerekiyor. Hele ki 3 saatlik uçuş, Körfez coğrafyası için kısa bir mesafedir. Bu bakımdan THY’nin özellikle haftada en az iki seferden başlamak üzere tarifeli uçuşlar yapması en büyük arzumuzdur. Trabzon ile Katar arasındaki ticari ve turizm yatırımlarının gelişmesinde direkt uçuşların çok büyük katkısı olacaktır. Bu bakımdan THY’nin veya ikili görüşmelerle Katar Hava Yolları’nın Trabzon’a direkt uçuş yapması konusunda çalışmalarımız ve girişimlerimiz sürecek.” şeklinde konuştu.

20 Kas 2017 - 11:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.