Doğal gaz için tarih verdi...

Trabzon’un Yomra ilçesinde doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, doğalgaz çalışmalarını değerlendirerek, doğalgazın 2020 yılında ilçe merkezine ulaşacağını ifade etti.

TRABZON’UN Yomra İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, doğalgazla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bıyık, doğalgazın 2020 yılında Yomra merkeze ulaşacağını söyledi. Yomra’nın doğalgaz çalışmalarının şu anda Kaşüstü Bölgesi’nde devam ettiğini belirten Başkan Bıyık, “Son çalışmalar şu anda Kaşüstü bölgesinde devam diyor. Yomra merkeze henüz ulaşmadı. 2020’de Yomra merkeze ulaşacak. Şu anda Kaşüstü’ndeki yolun altında villaların olduğu arazi ile yolun üstündeki yerleşim yerlerinde çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda da Yalıncak Kavaladan gelecek olan ana hat çalışması da bir taraftan devam ediyor. İnşallah 2020 yılının ilk 6 ayı içerisinde Kaşüstü merkezde doğalgazı yakmış olacağız. AKSA ciddi bir çalışma yapıyor bizde çalışmaları takip ediyor, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şimdilik her hangi bir olumsuzluk yok. Bize 2019 yılında yapmayı planlamış oldukları bir fizibilite vermişlerdi, o planlamış oldukları çalışma üzerinden devam ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yok. 3-4 ay içerisinde bu çalışmaları tamamlayacaklardır diye bekliyoruz. 2020 yılında da Yomra merkez, çarşı ve mahallelerine yeni yatırım programıyla devam edecek.” şeklinde konuştu

Başkan Bıyık, “Doğal gaz yapım çalışmaları sebebiyle, sokaklarımızdaki asfaltlama ve betonlaştırma da, hatların döşeme işleri bitene kadar pansuman amaçlı çalışmalar yapılacaktır. Doğal gaz hattının döşenme işleminden sonrada kaldırım çalışmaları yeniden planlanacaktır.” açıklamasında bulundu.

Nesrin BAYRAM

02 Kas 2019 - 12:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.