Dernekler Federasyonunu eleştirdi

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı...

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın dün İstanbul’da Trabzon Dernekler Federasyonu ile buluşmasını eleştirdi. Buluşmanın zamansız ve planlı olarak organize edildiğini iddia eden Kuvvetli “Sayın Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasıyla ilintili ve hemşerilerinin karşısında gösterilme niyetiyle oluşturulduğunu bizim gibi gerek Trabzon’da gerekse İstanbul’da yaşayan Trabzonlular görmektedirler” dedi.

TRABZONLULAR İMAMOĞLU’NA DESTEK VERECEKTİR

İstanbul’daki Trabzon Dernekler Federasyonu ile yapılan buluşmanın zamansız ve planlı olarak organize edildiğini iddia eden Başkan Kuvvetli “Bu buluşmanın hemşerimiz Sayın Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasıyla ilintili ve hemşerilerinin karşısında gösterilme niyetiyle oluşturulduğunu bizim gibi gerek Trabzon’da gerekse İstanbul’da yaşayan Trabzonlular görmektedirler. Trabzonlu hemşerilerimiz kimin adayı olduğuna bakmaksızın Sayın İmamoğlu'na destek verecektir” ifadelerine yer verdi.

TRABZON KİMLİĞİ İSTANBUL’DAKİ YARIŞA ALET EDİLİYOR

Başkan Kuvvetli “Trabzon'un ve Trabzonspor'un hak kayıplarında sessiz kalan ve açık olarak karşımızda olan muktedir irade bugün Trabzon kimliğini ülke siyasetine, özellikle İstanbul’daki yarışa alet etmeye çalışmakta. Biz, ülkemizde bulamadığımız adaleti uluslararası spor kamuoyunda aramaktayız. Bu buluşmaya alet olan, olmak zorunda kalan derneklerimizden ricamız 2011 Şampiyonluk haklarımızın Sayın Erdoğan'dan sorulmasıdır” diye konuştu.

Filiz YILDIRIM

27 Mar 2019 - 11:46 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

trabzonlu mahmut - ulan dürzi̇ler bulmuşsunuz trabzon en kiytirik adamini aday etmi̇şsi̇ni̇z üsteli̇kte hep beraber pkk ya can suyu olmuşsunuz chp ve saadetsi̇z parti̇yle beraber .ne anlatiyorsunuz makari̇os heykeli̇ni̇ di̇kerken acaba akrabalikmi var di̇ye düşünmedi̇m deyi̇l

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 11:46