Değişimden rahatsız oldu

TRABZON’UN Araklı ilçesinde yaptırdığı okuldaki alafranga lavaboların değiştirilmesine kızan hayırsever işadamı Hamit Özdağ, “Kendi başlarına aldıkları kararla benim her katta yaptırdığım bayan erkek tuvaletlerini değiştirmişler. Kime sordular?” dedi.

TRABZON’UN Araklı ilçesinde 3 okul yaptıran hayırsever işadamı Hamid Özdağ, bir okuldaki lavabo ve tuvalet taşlarının sökülmesine isyan etti. Okuldan sökülerek sokağa bırakılan lavabo ve taşları gören Özdağ, “Ancak bir okulun kendini bilmez yöneticileri kendi başlarına karar alıp, benim her kattaki bayan ve erkek tuvaletlerin alafranga özellikli taşlarını yerinden alıp basit bir tuvalet yapmışlar. Kime sordular?” dedi.

Araklı ilçesi Ayvadere Mahallesinden olan İzmit’te kurduğu Özdağ Grup ile ismini iş dünyasının önde gelen isimleri arasına yazdıran 88 yaşındaki Hamid Özdağ, yaptırdığı bir okuldaki lavabo ve tuvalet taşlarının sökülmesine isyan etti.

Lavabo ve tuvalet taşlarının sokağa atılmasını tepki gösteren Özdağ, "Araklı’ya kazancımızdan vergiden dahi düşmeden okullar yaptık. Bu okullarda yavrularımız okusun adam olsunlar diye hayırlar yaptık. Okullarımıza modern yemekhane ve modern tuvaletler kazandırdık. Hepsi öğrenciler içindi. Ancak bir okulun kendini bilmez yöneticileri kendi başlarına karar alıp, benim her kattaki bayan ve erkek tuvaletlerin alafranga özellikli taşlarını yerinden alıp basit bir tuvalet yapmışlar. Kime sordular? Kim yaptı, araştırılsın. Okulu öğrencilere hizmet etsin diye Milli Eğitime devrettik ama devletin malına zarar veren bu yöneticilerden kamuoyu adına davacıyım. Çok ayıp ettiler.” Dedi

Aydın GELLECİ

06 Mar 2018 - 11:59 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

İsimsiz - Okul gibi toplu yaşam alanlarında tüm tuvaletlerin klozet olmasının hijyen açısından uygun olmadığını, öğrenci ve velilerin yoğun ısrarı ve şikayetleri nedeniyle tuvaletlerin değiştirildiğini, ayrıca böyle durumlarda iznin kişilerden değil devletin ilgili kurumlarından alınacağını,sokakta zannettiğiniz klozetlerin bizzat Hamit Özdağ tarafından depodan çıkarttırıldığını, klozetleri tekrar depoya taşırken bir personelin elini kestiğini ve eline 16 dikiş atıldığını da belirtseydiniz Hem doğru ve tarafsız haber yapmış olurdunuz Hem de insanların algıları ile oynamamış.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mart 11:59