Dağda gezdirildi depoları gösterdi

PKK’lı terörist 3 gün boyunca dağda 4 depoyu jandarmaya gösterdi.

Trabzon’da izinli olarak cezaevinden çıkarılan terörist, 3 gün boyunca dağda 4 depoyu jandarma ekiplerine gösterdi.

CEZAEVİNDEN ÇIKARILDI, YER GÖSTERMESİ YAPTIRILDI

Giresun’un Espiye ilçesi Seldiköyü Dürdür kırsalında 17 Mayıs 2019 tarihinde güvenlik güçlerine teslim olan Kawa kod adlı terörist Behrüz Dudkanlu izinli olarak cezaevinden çıkarıldı ve teröriste yer göstermesi yaptırıldı. Trabzon Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik – 76” adlı operasyon kapsamında yaptırılan yer göstermesinde terörist Dudkanlu, 3 gün boyunca Trabzon kırsalında daha önce etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte kazdıkları depoların yerini gösterdi.

TERÖRİST MAÇKA’DA ÜÇ TONYA’DA BİR DEPO GÖSTERDİ

İzinli olarak cezaevinden çıkarılan terörist Behrüz Dukkanlu jandarma timlerine Maçka kırsalında üç, Tonya kırsalında ise bir deponun yerini gösterdi. Terörist Dudkanlu, Akarsu Mahallesi Kurugöl Yaylası’nda 2 metrekare genişliğinde 1.5 metre yüksekliğinde bir depo, Akarsu Mahallesi Haya mezrasında bir metre derinlikte 1.5 metre genişlikte bir depo ve Çamlıdüz Mahallesi Çamlıdüz Yaylası’nda 1 metre genişliğinde 50 santimetre yüksekliğinde üçüncü bir deponun yerini gösterdi.

O TERÖRİST ÜÇÜNCÜ GÜN TONYA KIRSALINA ÇIKARILDI

Jandarma, terörist Behruz Dudkanlu’ya üçüncü gün Tonya kırsalında yer göstermesi yaptırdı. Tonya ilçesi Kalınçam Mahallesi Sakar mevkiinde ise 1 metre genişliğinde 5 santimetre yüksekliğinde bir deponun yerine gösteren terörist, cezaevine teslim edildi. Bu arada yer göstermesi sırasında patlayıcı uzmanı köpeklerde kullanıldığı öğrenildi.

Enis YILDIRIM

19 Tem 2019 - 13:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.