Cumhurbaşkanı’ndan maç yardımı istediler

Maddi imkânsızlık nedeniyle maçlara çıkamıyorlar

GÜMÜŞHANE Gençlerbirliği Bayan Voleybol Takımı, 2 bin lirası olmadığı gerekçesiyle Eskişehir’deki maça çıkamadı. Maça çıkamayan kulübün başkanı Nizamettin Yılmazer, çareyi CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazmakta buldu. Başkan Yılmazer, CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, Eskişehir’de oynanacak olan karşılaşmaya maddi imkânsızlıklar nedeniyle çıkamadıkları anlattı. Kulüp Başkanı Nizamettin Şahiner, şimdi yardım istediği CİMER’den gelecek olan cevabı bekliyor.

GÜMÜŞHANE Gençlerbirliği bayan voleybol takımı maddi imkansızlıklar nedeniyle Eskişehir’deki maça çıkamadı.

MADDİ SIKINTI YAŞIYOR

Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği, büyük bir maddi sıkıntı yaşıyor. Kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer, “Bu utanç tablosu bize değil şehri yönetenlere aittir. Birinci lig takımı Ankara’dan, Eskişehir’e gitmek için 2 bin TL temin edemeyip maça çıkamıyorsa söylenecek söz kalmamıştır. Her fırsatta Gümüşhane’nin sahibi olduğunu ifade eden siyasiler, sadece şov yapıp görüntü veren STK’ lar bu şehirden kazanıp bu şehrin hiç bir aktivitesine sahip çıkmayan enerji şirketleri, madenler, işadamları bu utanç tablosunun ortaklarıdır” dedi.

TAKIMI SAHİPSİZ BIRAKTILAR

Gümüşhane milletvekillerinin kızların sportif kıyafetleri üzerinden eleştiri getirip kulübün kapanmasını istemesini değerlendiren Yılmazer,” Milletvekili çıkıp kızlar taytla oynuyor bu durum genel ahlaka aykırıdır, bu kulüp kapatılsın diyebiliyor. Ve hiç kimseden ses çıkmıyor. Şehir her manada sahipsiz. Biz tepkisiz kalmayacağız ve asla susmayacağız. Yılmayacağız. Ülkenin Cumhurbaşkanı spor salonu yaptırsın. Çoğu kadın dolu tribünlere oynayan takım taytla oynuyor diye kapatılsın. Ve bunu aynı Cumhurbaşkanının şehri emanet ettiği siyasetçiler söylesin” diye konuştu

Milletvekilimizin söylemine göre, Türkiye her dalda mücadele eden bütün bayan spor takımlarının kapatılması gerektiğinin altını çizen Yılmazer,” O zaman bütün voleybol takımları kapatılsın, Bayan spor dalları kapatılsın. Milli takım kapatılsın. Spor salonları kapatılsın. Spor bakanlığı da kapatılsın. Şortla oynanan futbol takımları da kapatılsın. Türkiye’de her statta bayanların yanında edilen küfürler en büyük ahlaksızlık değil mi? Bu yaklaşım, bu şehrin kadınlarına ve gençlerine en büyük haksızlık değil mi? Bu takım dün maça çıkamadı. Ben ve oyuncularım utanmıyoruz. Şehrin sahipleri utansın” diyerek sözlerini tamamladı.

CİMER’E MEKTUP YAZDI

Maça çıkamayan kulübün başkanı Nizamettin Yılmazer, çareyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazmakta buldu. Başkan Yılmazer, CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, Eskişehir’de oynanacak olan karşılaşmaya maddi imkansızlıklar nedeniyle çıkamadıkları anlattı. Başkan Yılmazer mektubunda, “Sayın Cumhurbaşkanım, şehrimizin Spor salonlarındaki tek temsilcisiyiz. 2013 yılında kadınlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın spor aktivitelerinin içinde olması içinde daha kaliteli zaman geçirmeleri amacıyla kurduğumuz kulübümüz hızla yükselerek 1. lige çıkmıştır. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Eskişehir deplasmanına gidemedik. Takımızın yaşatılması için desteğe ihtiyaç vardır” sözlerine yer verdiği öğrenildi.

Enis YILDIRIM

16 Ara 2018 - 11:18 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.