Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rizespor'u ziyaret etti

Erdoğan, Çaykur Rizespor Kulübünün yönetici ve oyuncuları ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykur Rizespor Kulübünün yöneticileri ve futbolcuları ile bir araya geldi.

Erdoğan, beraberinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bölgede yaptığı havadan incelemenin ardından Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerine indi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve takım kaptanı Leonard Kweuke ile Orhan Ovacıklı karşıladı.

Erdoğan, burada bir süre kulüp yönetici ve futbolcuları ile görüştü, başarı dileklerini iletti. Erdoğan, tesislerden ayrılırken çocukları yanına çağırarak hediye verdi.

Ardından karayolu ile AK Parti Rize İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi'nin yapılacağı Yeni Şehir Spor Salonu'na geçen Erdoğan, salon dışında kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

Vatandaşlara otobüsten hitap eden Erdoğan, Rize İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi nedeniyle kentte geldiğini, çeşitli incelemeler yaptığını ifade ederek, "Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaat çalışmalarını yerinde göreyim istedim. Orayı şöyle bir havadan gördüm. Daha sonra da Artvin Yusufeli Barajı ile ilgili çalışmaları Borçka, Deriner, Muratlı, Hartun yerinde göreyim istedim. Oraları gördük." dedi.

Kongre'nin parti, teşkilat ve tüm Rizeliler için hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Dışarıda böyle büyük bir katılım olduğunu görünce salona girmeden önce sizleri selamlayayım istedim. Daha sonra içeride yapacağımız konuşmayı dev ekranda da izleme, takip etme imkanımız olacak. Salondaki kardeşlerimizi ve sizleri de fazla bekletmeyelim. Zira kongreden sonra da Rizemizde yapacağımız bazı görevlerimiz var. Onları da inşallah yerine getirmiş olalım."

Erdoğan, vatandaşları selamlayarak salona girdi.

18 Kas 2017 - 15:15 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.