Cumhurbaşkanı bölgemizde

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gece Trabzon’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı ba...

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gece Trabzon’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı bakan ve milletvekilleri ile çok sayıda teşkilat mensubu karşıladı. Baba ocağında bir süre dinlenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’ya ne zaman döneceği ise açıklanmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gece geç saatlerde Cumhurbaşkanlığına ait özel uçakla Trabzon Havalimanı’na indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı bakan ve milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesinde bir süre dinleneceği belirtildi. Trabzon Havalimanı’nda Trabzon’daki sorunlara dair bir takım görüşmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Rize’ye hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’ya ne zaman döneceği ise açıklanmadı.

06 Ağu 2017 - 10:41 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.