Çömlekçi’ye 10 milyon geldi

Bakan Kurum’u Ziyaret Ettiler ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora il...

Bakan Kurum’u Ziyaret Ettiler

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora ile Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç, Çömlekçi’ye daha fazla kaynak ayrılacağının müjdesini verdi. Ayvazoğlu, “Çömlekçi'ye daha fazla kaynak aktarmamız gerektiğinin altını çizdik ve bu kapsamda 10 milyon TL kamulaştırma bedeli de hak sahiplerine ödenmek üzere serbest bırakıldı.” dedi.

Bakan Bitirmek İstiyor

AYVAZOĞLU, “Çömlekçi'de hak sahipleri ile uzlaşma zemini buldukça ödemelerde herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını söyleyebiliriz. Çömlekçi Projesi, Trabzon'a vadedilen en güzel projelerdendir ve en kısa sürede bitirilecektir. Bu konuda kararlıyız. Sayın Bakan’ımızın da bu projeyi öncelikli olarak değerlendirmesi hepimiz için ümit vericidir.” şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Çömlekçi’ye daha fazla kaynak ayrılacağının müjdesini verdi. Milletvekili Ayvazoğlu, “Trabzon'umuzda bu dönem Çömlekçi'ye daha fazla kaynak aktarmamız gerektiğinin altını çizdik ve bu kapsamda 10 milyon TL kamulaştırma bedeli de hak sahiplerine ödenmesi hususunda serbest bırakılmış oldu.” dedi.

BAKAN’DAN YATIRIM VE PROJELER İÇİN DESTEK İSTEDİLER

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Av. Salih Cora ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Trabzon’a verdiği destekten dolayı Bakan Kurum’a teşekkür ettiklerini belirten Milletvekili Ayvazoğlu, “Trabzon programı kapsamında konuşulan yatırımlar ve proje detayları hakkında kendisinden destek istedik.” diye konuştu. Milletvekili Ayvazoğlu, “Yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Tabakhane Vadisi ve Zağnos Vadisi'nin Pazarkapı semti ile birleşen alanının kamulaştırma kapsamına alınmasına karar verildi. Ayrıca Ortahisar Belediye Binası'nın uygun koşullarda kredi sorunu çözüldü ve yine TOKİ kapsamında devam eden projelerimizin takibini gerçekleştirmiş olduk.” ifadelerine yer verdi.

ÇÖMLEKÇİ, TRABZON’A VADEDİLEN EN GÜZEL PROJE

Trabzon'da bu dönem Çömlekçi'ye daha fazla kaynak aktarılması gerektiğinin altını çizdiklerini belirten Milletvekili Ayvazoğlu, “Bu kapsamda 10 milyon TL kamulaştırma bedeli de hak sahiplerine ödenmesi hususunda serbest bırakılmış oldu. Çömlekçi'de hak sahipleri ile uzlaşma zemini buldukça ödemelerde herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını söyleyebiliriz. Çömlekçi, Trabzon'a vadedilen en güzel projelerdendir ve en kısa sürede bitirilecektir. Bu konuda kararlıyız. Sayın Bakan’ımızın da bu projeyi öncelikli olarak değerlendirmesi hepimiz için ümit vericidir. Başta Bakanımız Murat Kurum olmak üzere TOKİ Başkanımız Ömer Bulut'a, İller Bankası Genel Müdürümüz Yusuf Büyük ve Mahalli İdareler Genel Müdürü Turan Konak'a şehrimiz için göstermiş oldukları hassasiyet ve irade nedeniyle şehrimiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi. Filiz YILDIRIM

19 Oca 2019 - 11:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

nihat yilmaz - 10 milyon neki,20 dairelik bir apartman fiyati.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 11:17