Çocuk istismarı konuşulacak

Karadeniz İlleri Kadın Platformu Derneği ve Trabzon Barosu işbirliği ile Trabzon Radisson Blu Otel'de 18 Kasım'da (Bugün) "Çocuk İstismarı Davalarında...

Karadeniz İlleri Kadın Platformu Derneği ve Trabzon Barosu işbirliği ile Trabzon Radisson Blu Otel'de 18 Kasım'da (Bugün) "Çocuk İstismarı Davalarında Failin de Çocuk Olması Durumunda Yasal Değişiklik Önerileri" paneli yapılacak.

Karadeniz İlleri Kadın Platformu Derneği ve Trabzon Barosu işbirliği ile Trabzon Radisson Blu Otel'de 18 Kasım'da (Bugün) "Çocuk İstismarı Davalarında Failin de Çocuk Olması Durumunda Yasal Değişiklik Önerileri" paneli yapılacak. 09.30- 17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan panelde konuşmacılar Çocuk İstismarı Davalarında Failin de Çocuk Olması Durumunda Yasal Değişiklik Önerilerini sunarak çözüm arayacak. Panelde, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergem Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahika Şişmanlar, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahri Gökçen Taner, Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Seda Gayretli Aydın, Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Soner Demirtaş, KİKAP Trabzon Başkanı Nilgün Turan, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ali Yeldan, UNICEF Çocuk Koruma Bölüm Sorumlusu Av. Göktan Koçyıldırım, Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez dahil birçok isim bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.

18 Kas 2019 - 12:14 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.