Cinayetin adı GÜZEL KADIN

TRABZON’DA bir kişinin öldüğü bir kişinin cezaevine girdiği cinayetin bir hiç yüzünden işlendiği ortaya çıktı.

KAVGA GÜZEL KADIN SÖZÜNDEN ÇIKMIŞ

Trabzon’un Pelitli Mahallesinde 15 Aralık 2016 tarihinde bir otelin diskosunda bir kadın için güzel kadın dediği gerekçesiyle çıkan tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Kavganın ardından olay yerinden ayrılan Serkan Ören yeniden otele döndü. Tartışta tekrar alevlendi. Otelin camları kırıldı. Büyüyün kavga sonucundan Şeref A.’nın silahından çıkan kurşun Serkan Ören’e isabet etti. Patlayan silahtan çıkan kör kurşunla Serkan Ören hayatını kaybederken, silahı kullandığı iddia edilen Şeref A. ise tutuklandı.

İDDİANAME MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Nevzat Üstün hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak olan Şeref A.’nın cinayeti haksız tahrik altında işlediğini ileri süren Cumhuriyet Savcısı Üstün, şüphelinin müebbet hapis cezası yerine 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle yargılanmasını talep etti. Şeref A. ise ifadesinde öldürme kastının bulunmadığı ve yere doğru ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Bu arada olayda adı geçen Y.B. ve M.Ö. hakkında ise kasten öldürme suçundan takipsizlik kararı verildi belirtildi.

Enis YILDIRIM

02 Ağu 2017 - 11:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.