CHP darbe çığırtkanı gibi

YSK’nın İstanbul'daki yerel seçimlerin iptali kararının ardından CHP’nin tepki açıklamalarını eleştiren AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, sert...

YSK’nın İstanbul'daki yerel seçimlerin iptali kararının ardından CHP’nin tepki açıklamalarını eleştiren AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, sert konuştu. Revi “YSK, CHP’nin disiplin kurulu değildir. YSK Üyelerini hedef göstererek demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne asıl darbeyi CHP vuruyor. İstanbul’da yaşayan Trabzonlu, Karadenizli hemşerilerimizden destek isteyeceğiz. Milletimiz bu oyunu bozacaktır” dedi

YSK CHP’NİN DİSİPLİN KURULU DEĞİLDİR

Başkan Revi “Daha düne kadar YSK CHP’liler ve diğer siyasiler için en güvenilir kurumdu. Fakat İstedikleri olmayınca birden hainlikle ve ihanetle suçlanır oldular. Kusura bakmasınlar YSK CHP’nin disiplin kurulu değildir. YSK Üyelerini hedef göstererek demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne asıl darbeyi CHP vuruyor. YSK Anayasal bir kurumdur. CHP takındığı bu çıkarcı tavır dolayısıyla Anayasal kurumları toplum nazarında zedeleyici zarar verici davranışlar sergiliyor” diye konuştu.

CHP DAHA GELMEDEN GÜRÜLTÜSÜ GELMEYE BAŞLADI

Darbe çığırtkanlığı yapıldığını belirten Başkan Revi “Görünen o ki yıllar önceki baskıcı statükocu CHP ne ise bu günde aynı. Yarın fırsatını bulsa yine geçmişe rücu edecek ve millete ettiği zulmlere kaldığı yerden devam edecektir. Kaldı ki yaptığı konuşmalarda, açıklamalarda hep sübliminal mesajlar vererek bir yerlere mesajlar gönderiyor. Darbe çığırtkanlığı yapıyor, Milleti sokaklara dökmeye çalışıyor. Ekrem İmamoğlu ABD’nin Türkiye’deki Juan Guaido projesi gibi çalışıyor” dedi.

İSTANBUL’DA YAŞAYAN TRABZONLU, KARADENİZLİ HEMŞERİLERİMİZDEN DESTEK İSTEYECEĞİZ

Revi “İstanbul’da yaşayan Trabzonlu, Karadenizli hemşerilerimize yaşanan süreci anlatarak İstanbul’un ve Türkiye’nin geleceği için destek isteyeceğiz. Kıymetli hemşerilerimiz şunu çok iyi görüyorlar, CHP daha gelmeden gürültüsü gelmeye başladı. Yıllarca CHP’nin millete tepeden bakan, ben ne diyorsam o mantığı ile statükocu yapısından milletimiz çok rahatsız. Sırf seçim kazanmak için perde arkasından FETÖ ile çıkar ilişkisi içerisinde olan bir anlayışa milletimiz müsaade etmeyecektir. İmamoğlu’nu yalnızca STV’nin masum bir spor yorumcusu desteklemiyor. Onu destekleyenler küresel lobilerin Türkiye’deki geleceğini kurtarmaya çalışıyor. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.

Filiz YILDIRIM

10 May 2019 - 11:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.