CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, FİSKOBİRLİK’i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da Fındık Satış Kooperatifleri Birliğini (FİSKOBİRLİK) ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, partisinin düzenlediği “Fındık İçin Adalet Yürüyüşü”nün ardından Giresun meydanında miting düzenledi. Mitingin ardından Kılıçdaroğlu, FİSKOBİRLİK’i ziyaret ederek Yönetim Kurlu Başkanı Lütfü Bayraktar ile görüştü.

Basına kapalı yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, bir genel başkanını ziyaretini önemsediğini ifade ederek, “CHP Genel Başkanı FİSKOBİRLİK’in desteklenmesi gerektiği, son yıllarda kurumumuzun toparlanmaya çalıştığını gerekli desteğin verilmediğini ifade etti. Bununla birlikte TMO’nun devreye girmesinin uzun vadede maliyetli olduğunu kaydetti. Bu açıklamaları çok önemsiyorum ve doğru tespitlerdir. Bana göre ise vatandaş nezdinde FİSKOBİRLİK itibarlı bir kurumdur. Kurumsal kimliğinin değer ve kıymetinin bilinmesi gerekmektedir” dedi. Kılıçdaroğlu, FİSKOBİRLİK ziyaretinin ardından karayolu ile Trabzon’a gitmek için ayrıldı.

21 Eyl 2017 - 10:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.