CHP, Erdoğan’a şikâyet etti

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, işçi çıkaran AK Partili Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikâyet kampanyası başlattı.

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, işçi çıkaran AK Partili Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet kampanyası başlattı. Türker,” Sayın Cumhurbaşkanına ve Cumhurbaşkanlığı yetkililerine konuyu detayları ile ifade edecek şekilde hazırladığımız dilekçeyi CİMER’e (Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi) ilettik, bu adaletsizliğe dur diyecek herkesi, bu iletişim kanalını kullanmaya ve mücadeleye davet ediyorum.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Giresun Belediyesi’nde işlerine son verilen işçilerle ilgili uygulamasından ötürü Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu, CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikâyet ederek herkesi de şikâyet etmeye davet etti. Başkan Türker, işten çıkarılan 27 kişinin haklarının gasp edildiğini iddia etti. Şenlikoğlu’nun seçim arifesinde hiç bir çalışanın ekmeği ile oynamayacağını, çalışanın teminatının kendisi olduğunu söylediği halde, işçi çıkardığını söyleyen Hakan Türker, şunları söyledi: “İşinin gücünün başında, yıllardır da mesaisine gelen, emek veren, çalışan 27 arkadaşımız trajikomik bir şekilde ülkemiz ve belediyemiz ekonomisi neden gösterilerek kapı önüne konmuştur. Bu 27 arkadaşımız bankamatik işçisi filan değillerdir. Kendilerine verilen görev doğrultusunda emek veren işçilerdir. İdarenin fen işlerine, oradan da temizlik işlerine baskılarına rağmen, yol süpüren, çöp toplayan, park bahçede çiçek diken, özel yetenekleri doğrultusunda bu şehrin çocuklarına eğitim veren, şoförlük yapan insanlardır. Belediye başkanının bir an önce bu hatalı karardan geri dönmesi, yanlış kararlara imza atmaması adına kendine çağrıda bulunuyoruz.”

15 Eyl 2019 - 12:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ertan - İstanbul ve ankarada da işine son verilenler var. Kimsenin ekmeği ile oynanmasın, o makamlar kimseye baki değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 12:12