Cezaevindeki eşine ev hapsi istedi

GİRESUN’UN Görele ilçesinde 2013 yılında eşi cezaevine giren Mehmet Kakıcı (53), biri down sendromlu 4 çocuğuna hem annelik hem de babalık yapıyor. Kakıcı, eşi Aynur Kakıcı (40) için kalan cezasının ev hapsine çevrilmesini istiyor. Kakıcı, “En küçük çocuğum büyüyene kadar annesinin cezasının ertelenmesini veya kelepçeli sistemin uygulanmasını istiyorum, Allah rızası için.” dedi.

GİRESUN’UN Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde 2013 yılında eşi cezaevine giren Mehmet Kakıcı (53), biri down sendromlu 4 çocuğuna hem annelik hem de babalık yapıyor. Beldeye bağlı Orta Mahalle’de yaşayan Mehmet Kakıcı, eşi Aynur Kakıcı (40) için kalan cezasının ev hapsine çevrilmesini istiyor. Eşinin cezaevine girmesinin ardından Mehmet Kakıcı, biri down sendromlu, 4 çocuğuna hem annelik hem de babalık yapıyor. Hiçbir geliri olmadığını söyleyen baba Kakıcı, çocukları için hayatın tüm zorluklarına göğüs geriyor. Kakıcı, doğuştan down sendromlu olarak dünyaya gelen en küçük çocuğu Salim Kakıcı (8) için büyük fedakârlıklara katlanıyor, diğer çocuklarını okutmak ve geçimini sağlamak için mücadele veriyor. Engelli çocuğunun astım hastası olduğunu belirten Kakıcı, "Çocuklarım benim her şeyim. Sağlığım elverdiği müddetçe çocuklarıma bakarım çünkü onlar benim evlatlarım ama ben de hastayım. 2013 yılında önce eşim Aynur Kakıcı, nefsi müdafaadan adam öldürme suçundan 6 yıl 3 ay hapis aldı. Şu anda 10 ayı kaldı, 4 çocuğa artık daha bakamıyorum. Büyük oğlum Eray Kemal Kakıcı (18) lise son sınıfta okuyor. Diğer oğlum Engin Kakıcı (15) lise birinci sınıfta okuyor. 3. çocuğum Yusuf Kakıcı (12) ortaokul 2. sınıfta okuyor. Down sendromlu çocuğum Salim Kakıcı ise ilkokul birinci sınıfa gidiyor. Artık ben bu çocuklara bakmaya gücüm yetmiyor. Ben de astım ve sinir hastasıyım. En küçükleri down sendromlu devamlı annesini sayıklıyor. Daha dayanamıyorum. Komşularımız ve yakınlarımız ara sıra yardım ediyorlar ama taşıma suyla değirmen dönmez. Cumhurbaşkanı’mıza sesleniyorum: Eşimin 2013 yılında aldığı 6 yıl 3 ay cezanın kalan 10 ayını çocuklarıyla geçirmesini istiyorum. Çocuklarımla yeteri kadar ilgilenemiyorum. Benim tek isteğim bu çocukların anneleri başlarında olsun istiyorum. En küçük çocuğum büyüyene kadar annesinin cezasının ertelenmesini veya kelepçeli sistemin uygulanmasını istiyorum, Allah rızası için.” dedi.

21 May 2018 - 12:02 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.