Cezaevi kabul etmedi

Trafik magandalığı yapan driftçi, hapis cezasına rağmen şov yapmayı sürdürdü

3 Ay 10 Gün Ceza Yedi

SOSYAL medyada lüks araçlarla yaptığı drift gösterileriyle tanınan Harun Taştan, yargılandığı İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesinde 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezasını çekmek üzere Trabzon'a gelen Taştan yine şov yaptı. Trabzon E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu önünde lüks otomobiliyle poz veren Harun Taştan’ın, “Bu aşkın adı magandalıksa cezamı yatar çıkarım. Kaldığım yerden devam ederim aşkımıza...” paylaşımıyla insan hayatını hiçe saydığını bir kez daha gözler önüne serdi.

3 Gün Hapis Yatacak

YÜZ binlerce takipçisi olan driftçinin paylaşımına ve bazı arkadaşlarının, “Adamsın, aslanlar gibi yine teslim oluyorsun!” diyerek magandalığa prim tanımasına tepki yağdı. Taştan’ın daha önce yaptığı bazı paylaşımlarında polislere bile aldırış etmediği görülmüştü. Trafikte seyir hâlindeyken makas atan, caddeyi kapatarak drift yapan Taştan’ı izleyicilerden biri “Abi plakaya ceza geliyor.” diye uyarmıştı. Taştan ise bu uyarıya “2500 liradan bir şey olmaz!” demişti. Taştan'ın açık cezaevinde 3 gün hapis yatıp çıkacağı öğrenildi.

06 Kas 2018 - 11:59 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Gürhan - Cezaevinin esas anlamı Islahevi’dir. Islah olmayanın hakkı kötektir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 11:59