Çarşıbaşı’na büyük yatırım

Arıtma Suyu Projesi ile Çarşıbaşı’nın 5 Milyon TL’lik bir yatırıma kavuştuğunu belirten Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, “Söz verdiğimiz gibi...

Arıtma Suyu Projesi ile Çarşıbaşı’nın 5 Milyon TL’lik bir yatırıma kavuştuğunu belirten Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, “Söz verdiğimiz gibi aziz hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Mayıs sonu itibariyle arıtma tesisini hizmete alacağız.” dedi

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ…

Çarşıbaşı ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Nuhoğlu, projelerini hayata geçirmeye başladı. Sahaya inen ve çalışmalara başlayan Başkan Nuhoğlu, Çarşıbaşılılara Arıtma Suyu Projesi’nin mayıs sonu itibariyle tamamlanacağını müjdeledi. İlçenin 5 Milyon TL’lik bir yatırıma kavuştuğunu kaydeden Başkan Nuhoğlu, ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Söz verdiği gibi projelerin takipçisi olacağını belirten Başkan Nuhoğlu, Çarşıbaşı’nın modern bir yatırıma kavuştuğunu ifade etti. Nuhoğlu, “13 mahallemize içme suyu temin eden Kavaklı-Şahinli grup içme suyu projesi yaklaşık 5 milyon TL yatırımla modern bir arıtma tesisine kavuşuyor. Arıtma tesisinin şuan itibariye fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80 seviyesindedir. Mayıs sonu itibariyle arıtma tesisini hizmete alacağız.” açıklamasında bulundu.

Filiz YILDIRIM

17 Nis 2019 - 11:56 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.