"Canımızı versek de bunların üstesinden gelebilecek kabiliyete sahibiz"

- Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin...

- Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımdaki ifadeleri, yürekleri burktu

- Baştan'ın paylaşımından:

"Görevimizi en iyi şekilde hayırlısıyla bitirip sevdiklerimize varacağımızı düşünüyorum, sevdiklerimizle birlikte olacağımızı düşünüyorum. Zorlu görev, yapacak bir şey yok, gerekirse canımızı versek de bunların üstesinden gelebilecek kabiliyete sahibiz"

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım, izleyenleri duygulandırdı.

Eruh ilçesi Yassıdağ (Çırav) bölgesinde yürütülen "Şehit Jandarma Teğmen Mustafa Yazgan" operasyonunda şehit olan Baştan'ın (26) sosyal medya hesaplarında, vatan sevgisi ve teröristlere karşı verilen mücadeleye yönelik bir çok paylaşım bulunuyor.

Şehit Baştan, "Canımızı versek de bunların üstesinden gelebilecek kabiliyete sahibiz" ifadelerinin dikkat çektiği bir paylaşımında şunları kaydediyor:

"Bölge çok sıkıntılı bir bölge. Zor bir görev, hava soğuk. Geceleri çok soğuk oluyor, rüzgarlı oluyor. Vatanımızın, milletimizin bekası için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için buralardayız. 50-60 mağara sığınak olduğu düşünülüyor. Bakalım yani, görevimizi en iyi şekilde hayırlısıyla bitirip sevdiklerimize varacağımızı düşünüyorum, sevdiklerimizle birlikte olacağımızı düşünüyorum. Zorlu görev, yapacak bir şey yok, gerekirse canımızı versek de bunların üstesinden gelebilecek kabiliyete sahibiz. Buradan vatanımızı, milletimizi seven yüce Türk milletine selam olsun diyorum."

Şehit Baştan'ın, sosyal medya hesaplarından paylaştığı askeri fotoğraflarında ise vatan sevgisi ve teröristlere karşı verilen mücadele Türk askerinin göstermiş olduğu başarılı operasyonlara vurgu yaptığı göze çarpıyor.

Baştan'ın paylaştığı ifadelerden bazıları şöyle:

"Her zaman 'önce vatan' dedik."

"Kinimizi diri tutalım, erlik anı geldiğinde şanımıza renk katacak."

"Diktiğimiz bu bayrak uğruna can alıp can veren şehitlere selam olsun."

"Gök kubbe de kartal, yağız yerde kurt olduk, bu vatanda gözü olan çakallara dert olduk."

"Kutsallarımızın sonsuza kadar yegane bekçileriyiz."

"Erlik anı geldiğinde yiğitlere şan görünür, Türk'ün düşmanlarına cehenneme yol görünür."

"Beklediğim ne topraktı, ne taştı, namusum, kardeşim, anamdı. Bir manaydı...Özünde vatandı."

"Hayatının en güzel yıllarını dağlara adayan yiğitlere selam olsun."

"Tarih kitaplarını tarihçiler, tarihi de yiğit savaşçılar yazar."

"Yerde aslan, gökte kartal, dağda kurt olduk, vatanımızda gözü olan hainlere dert olduk."

"Ey şanlı bayrak, uğruna canımız feda."

"Vatanı, milleti için gök kubbeyi yorgan, yağız yeri yatak edinen tüm yiğit kardeşlerime selam olsun."

19 Haz 2018 - 16:28 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.