Burak Yılmaz, 1 ay sonra sahada!

Süper Lig'in 12. haftasında Osmanlıspor'u konuk eden Trabzonspor, rakibinin karşısına 3 eksikle çıktı.

Bordo-mavili takımda kart cezalıları Okay Yokuşlu ve Olcay Şahan ile sakatlığı süren Mustafa Akbaş, Osmanlıspor karşısında görev almadı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde oynanan son Kayserispor maçından farklı olarak sadece iki isme Osmanlıspor maçında görev verdi. Çalımbay, sakatlığı bulunan Mustafa Akbaş'ın yerine Mas'a, cezalı Okay Yokuşlu'nun yerine ise Burak Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

BURAK YILMAZ BİR AY SONRA

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle en son ligin 9 haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyen Burak Yılmaz, 29 gün sonra sahalara döndü. Sakatlığı tamamen geçen golcü futbolcu milli arada form tutarak teknik direktör Rıza Çalımbay'dan formayı kaptı.

Rıza Çalımbay, Osmanlıspor karşısında Burak Yılmaz ve N'Doye'yi çift forvet olarak oynattı.

Kucka ve Sosa'yı kulübede bekleten Çalımbay, kart cezalısı Olcay'ın yerine ise kanatta Castillo'ya forma verdi.

Trabzonspor'da bu sezon başından itibaren tüm maçlarda forma giyen orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, cezası nedeniyle ilk kez bir lig müsabakasında forma giyemedi.

GOLÜ ATTI

Karşılaşmada 2-0 yenik mduruma düşen Trabzonspor ataklerını sıklaştırırken 39. dakikada Castillo'nun sağ kanattan taşıdığı topta son çizgiye indi ceza sahası içerisine gönderdi. Bero'nun bırakltığı topa N'Doye vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Trabzonspor bu golle farkı 1'e indirdi. Bu gol N'Doye'un bu sezon ligde attığı 2. gol oldu.

2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-2'lik beraberliği yakaladı. Trabzonspor'un ilk golünü Dame N'doye atarken, 2. golü ise Burak Yılmaz attı. En son Yeni Malatyaspor karşılaşmasında forma giyen ve 79. sakatlanarak oyundan çıkan Burak, Galatasaray ve Kayserispor karşılaşmalarında forma giyememişti. Milli arada da klendini toparlayan Kral sahalara Osmanlıspor maçıyla döndü ve yine golünü attı.

19 Kas 2017 - 17:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.