Bunlar absürt beyanatlar...

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a kapılarının kapalı olduğunu söylemişti. AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanu...

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a kapılarının kapalı olduğunu söylemişti. AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur ise, “Seçim sürecinde partilerinin adını kullanmayanlar, kazanırsa AK Parti’ye geçecek algısı oluşturanlar şimdi sahiplenme telaşına düşmüşler. Benden tavsiye yanından ayrılmasınlar, elini bırakmasınlar, nereye gidecekleri belli değil” açıklamalarında bulunmuştu. Bu açıklamalar üzerine Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, sessizliğini bozdu.

ABSÜRT BEYANATLAR

Hakkında yapılan açıklamaları absürt beyanatlar olarak değerlendiren Başkan Bıyık, parti değiştirmeyi hiç düşünmediğini ifa etti. Kendisi için hizmet döneminin başladığını ifade eden Bıyık, “Yomra'nın huzuru için hep sükunetle ve sabırla hareket ettim. Etmeye de devam edeceğim. 31 Mart seçimleri öncesinde de ifade ettiğim gibi Yomralıların ortak adayı olarak Yomra Belediye Başkanlığına aday oldum. Halkımız teveccühünü bizden yana kullandı. Oy veren, vermeyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Benim için siyaset dönemi bitmiş hizmet dönemi başlamıştır. Yomra artık huzurlu, adaletle yönetilen, özgürce ticaret yapılan ve şeffaf bir biçimde yönetilen ilçe olmuştur. Son günlerde partimi değiştireceğim yönündeki asılsız iddialar üzerine absürt beyanatlar okuyorum. Ne seçim sürecinde ne de seçimden sonra bir kez bile bu yönde bir açıklamam olmamıştır. Bir kişiden dahi 'Parti değiştireceğim' diyerek oy istemedim. Asla böyle bir imâda dahi bulunmadım. İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. İddiasını ispatlamayan müfteridir. Yomra halkı beni İYİ Parti'nin adayı olarak göreve seçmiştir. Bu şekilde Yomra'ya hizmet edeceğimden kimse şüphe duymamalıdır.” dedi.

ART NİYET TAŞIYOR

Herkesi Yomra halkının huzurunu düşünmeye davet eden Başkan Bıyık, şunları kaydetti: “Ben kavga için değil, huzur için aday oldum. Halkımız şahsımı kavga için değil, huzur için göreve seçti. Yomra bu kavgalardan çok çekti ve koca bir on beş yıl kaybetti. Beni bu kirli alana çekmeye çalışanlardan da mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Yomra'nın huzuru için yapmam gerekeni yapıyor ve susuyorum. Yomra'nın eksiklerini gidermek, ilçemiz için yapılması gerekenleri yapmak için gece gündüz çalışıyorum. Bu süreçte yalan, iftira ve nefret dolu açıklamalara itibar etmiyorum. Herkesi de Yomra halkının huzurunu, Yomra'nın geleceğini düşünerek hareket etmeye davet ediyorum. Yapacak çok işimiz var ve arkada bırakılan tahribat ve olumsuzluklar düşünülenden daha ağır durumdadır. Ayrıca bu konularda da halkı bilgilendirmek için gerekli istişare toplantılarını yapacağım. Benim üzerimde durdukları kadar memleket meselelerinin üzerinde dursaydılar Yomra'nın sorunu kalmamış olurdu. Hakkımda yapılan bu yakışıksız ve siyasi nezaketten uzak açıklamaları yapanları da halkıma havale ediyorum. Parti değiştireceğim şeklindeki iddiaların tamamen yalan olduğunu, bu yönde yapılan tüm açıklamaların art niyet taşıdığını tekraren ifade ederek, kıymetli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

23 May 2019 - 12:02 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.