"Bu Yaz Camideyiz" Projesi ile bin öğrenciye eğitim verildi

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesinin "Bu Yaz Camideyiz" Projesi kapsamında 4 farklı camide bin öğrenciye hizmet verdiği...

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesinin "Bu Yaz Camideyiz" Projesi kapsamında 4 farklı camide bin öğrenciye hizmet verdiği bildirildi.

Genç MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Muhammet Kalkışım, yaptığı yazılı açıklamada, Mehmet Akif Ersoy, 2 Nolu Bostancı, Muradiye ve Çukurçayır camilerinde dernek tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursuna katılan öğrencilere, çeşitli hediyeler verildiğini belirtti.

Kalkışım, geleneksel hale getirdikleri projeyi bu sene de düzenlediklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Kur'an-ı Kerim ve dini eğitimlere katılan öğrencileri teşvik etmek amacıyla bu projeyi düzenledik. Bu bir sosyal eğitim projesidir. Çocukların dini eğitim almalarını teşvik ediyoruz. Bizler öğrencileri hediyelerle bir nebze olsun teşvik ederek onlara öğrendikleri bilgilerin güzel ve değerli olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Projeyi 4 camide yaklaşık bin öğrenci ile gerçekleştirdik. Projemizi mümkün olduğu kadar daha çok öğrenciyle gerçekleştirmek istiyoruz."

23 Ağu 2017 - 11:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.