Bu kavşak düzenlensin!

Trabzon Havalimanı Kavşağı’nda kamyon tarafından ezilen Büşra Er’in babası tarafından gerçekleştirilen basın toplantısı sonrasında konuşan bölge esnafı, kavşağın düzenlenmesini istedi

Trabzon Havalimanı Kavşağı’nda 1 Ekim tarihinde gerçekleşen kazada Sağıroğlu Şirketi’ne ait olduğu öne sürülen bir kamyon tarafından ezilen Büşra Er’in babası tarafından gerçekleştirilen basın toplantısı sonrasında konuşan bölge esnafı, kavşağın düzenlenmesini istedi. İlgili kavşakta sürekli kazaların yaşandığına değinen bölgede turizmcilik şirketi bulunan Suat Çebi, “Burada bu tür kazalar sürekli yaşanıyor. Yaya geçidinin buradan kaldırılması, düzenlenmesi gerekiyor. Ya lambaların yeri değiştirilsin ya da sarı çizginin. Böyle bir mantıksızlık olabilir mi? Sarı çizgiler trafik ışıklarının dibinde olmalı.” dedi.

YAYA GEÇİDİ İHLÂL EDİLİYOR

Havalimanı Kavşağı’ndaki yaya geçidindeki trafik ışıklarıyla sarı çizgi arasında en az 5 metre olduğunu söyleyen Suat Çebi, “Sürücülerin birçoğu gelip durmaları gereken sarı çizginin önünde durmak yerine gelip yaya geçidinin üzerinde duruyor. Bu sefer de insanlar yaya geçidini kullanamıyor. Yaya karşıdan indiğinde karşıya geçemiyor. Burada çok fazla yaralanmalı kaza yaşandı.” diye konuştu.

ÇOK ŞİKÂYET ETTİK AMA…

Komşu esnaflarla ilgili kavşağı birçok kez şikâyet ettiklerini dile getiren Suat Çebi, “Komşularımızla birçok kez müracaat ettik. Bu ışıkların düzeltilmesi gerekiyor dedik ama ne yazık ki Karayolları bizi umursamıyor. Havalimanı güzergâhında böyle bir geçişin olmasına onay verenler acaba gelip buraya hiç bakmış mı? Burayı vatandaş mı çözecek? Trabzon Emniyet Müdürü, Karayolları, trafik amiri kim varsa bu işe el atsın. Daha fazla canlar göçüp gitmesin.” ifadelerini kullandı.

Gültekin SADIKOĞLU

13 Ara 2017 - 11:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.