Bu heyecanı birlikte yaşayalım

Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Kelkit Belediyespor yönetiminden taraftara çağrı

Bu heyecanı birlikte yaşayalım
Haber albümü için resme tıklayın

Yeni sezona 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek olan 1957 Kelkit Belediyespor sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayarak Ziraat Türkiye Kupası maçını beklemeye geçti.

Sezon öncesinde lige Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla merhaba diyecek olan Kelkit Belediyspor’da yönetim 28 Ağustos’ta Çarşambaspor maçı için taraftarına çağrıda bulunarak, “Gelin bu heyecanı birlikte yaşayalım” dedi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kelkit takımımız yeni sezona Ziraat Türkiye Kupası ile merhaba diyor. Tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri tarihimizde ilk defa katılacağımız bu organizasyona davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 28 Ağustos Çarşamba günü saat 15.30’da Kelkit İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde Başkan Yaşar Nas taraftarlarının da bu heyecanı kendileriyle birlikte yaşamasını istediklerini söyledi.

Yeni sezonda lige de renk katacaklarını söyleyen Başkan Nas, tarihlerinde ilk kez profesyonel ligde mücadele edecek olmanın heyecanını da ayrıca yaşadıklarını dile getirdi. Nas, “İnşallah Bölgesel Amatör Lig’de olduğu gibi 3. Lig’e de damgamızı vurabiliriz. Taraftarlarımızın da desteğiyle 1954 Kelkit Belediyespor’a yakışan sonuçlara imza atacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

25 Ağu 2019 - 14:14 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.