Bin Özel Harekatçı Trabzon’a gelecek

Özel Hareket Bölge Başkanlığı’nın Trabzon’da kurulması için karar alındı

İçişleri Bakanlığı, Özel Hareket Bölge Başkanlığı’nın Trabzon’da kurulması için karar aldığı öğrenildi. Özel Hareket Daire Başkanlığı bünyesinde kurulacak olan bölge başkanlığı binasının yeri ise Akçaabat – Düzköy Yolu’nun 7. kilometresinde bulunan Tekel binalarının olacağı öğrenildi.

YENİ ADIMLAR ATILMAYA BAŞLANDI

PKK terör örgütünün bölgedeki harekat alınanın tamamen ortadan kaldırmak için yeni adımlar atılmaya başlandı. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde PKK terör örgütünün izlerini silmek için mücadele veren güvenlik güçlerine, takviye olarak yeni güç geliyor. Yaklaşan yaz aylarında ortaya çıkması beklenen terör örgütü üyelerinin bölgeye olası sızma girişimlerinin önünde geçmek için dört koldan başlatılan operasyonlar, aralıksız olarak sürüyor.

BÖLGE BAŞKANLIĞI KURULUYOR

Özel Harekat Bölge Başkanlığı’nın Trabzon’da kurulması yönünde karar alan İçişleri Bakanlığı, kısa sürede yer temininin yapılması ve projenin tamamlanması için harekete geçti. Özel Hareket Daire Başkanlığı bünyesinde kurulacak olan bölge başkanlığı binasını yeri için yapılan çalışmalar sonuç verdi. Bölge başkanlığının Akçaabat –Düzköy yolu üzerinde bulunan Tekel binalarının olacağı ileri sürüldü.

TEKEL BİNALARI POLİSE GEÇİYOR

Akçaabat – Düzköy Yolu’nun 7. kilometresinde bulunan Tekel binaları Sağlık Bakanlığı tarafından 112 sağlık istasyonu olarak kullanılıyor. 40 dönümlük arazi üzerine 36 bin metrekare kapalı bölümü bulunan Tekel binalarına yaklaşık bin özel hareket polisi konuşlandırılacak. Özel Hareket Bölge Başkanlığı bünyesinde görev yapacak polisler, hem bölgede güvenliği sağlayacak hem de arama tarama faaliyetlerinde bulunacak.

Enis YILDIRIM

16 Nis 2019 - 12:26 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

NURULLAH ALPHAN İNAN - hoşgeldi̇ni̇z,sefalar geti̇rdi̇ni̇z,şeref verdi̇ni̇z,yi̇ği̇tler,vatan si̇ze mi̇nnettardir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 12:26