Belediye binasını hastane yapacak

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz, Pazarkapı'da 49 milyon TL'ye mal olan Ortahisar Belediyesi hizmet binasını kullanmayacaklarını ve bu binayı Onkoloji Hastanesi yapacaklarını söyledi.

Trabzon'un acilen Onkoloji Hastanesi'ne ihtiyacı olduğunu belirten Akyüz “Derman belediyeciliğinin gereğini yapacağız” dedi. CHPOrtahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz, Pazarkapı'da 49 milyon TL'ye mal olan Ortahisar Belediyesi hizmet binasını kullanmayacaklarını ve bu binayı Onkoloji Hastanesi yapacaklarını söyledi. Trabzon'un acilen Onkoloji Hastanesi'ne ihtiyacı olduğunu belirten Akyüz “Derman belediyeciliğinin gereğini yapacağız” dedi.

DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Mevcut binanın yeterli olduğunu belirten Akyüz, “Teknolojiyi iyi kullanıldıkça mekânlar küçülüyor. Daha büyük mekânlara ihtiyaç yok. Mevcut hizmet binası yeterlidir. Biz o koltukları, kürsüleri ne yapacağız. Bizim önceliğimiz vatandaşımızın ihtiyaçlarıdır. Bu anlamda yeni yapılan belediye hizmet binasını hastane olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Trabzon'un acilen Onkoloji Hastanesi'ne ihtiyacı olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Akyüz, “Onkoloji hastaları ile diğer hastaları ayırmış ve daha kaliteli hizmet vermiş oluruz. Acıbadem Hastanesi yönetim kurulu ile görüşeceğim ve Trabzon'a davet edeceğim. ‘İşte bina, hastaneyi buraya kurabilirsiniz’ diyeceğim. Derman belediyeciliğinin gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Filiz YILDIRIM

19 Şub 2019 - 11:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.