Bedensel engellilerin akülü araç sevinci

Giresun’da üç bedensel engelliye akülü araç bağışlandı. " Kafa Yüz ve Rekonstrüktif Cerrahi Vakfı" tarafından bağışlanan akülü araçlara kavuşan enge...

Giresun’da üç bedensel engelliye akülü araç bağışlandı.

" Kafa Yüz ve Rekonstrüktif Cerrahi Vakfı" tarafından bağışlanan akülü araçlara kavuşan engellilerin sevinci yüzlerine yansırken, Vakıf Başkanı Dr.Halil İbrahim Özkuş, her bireyin engelli adayı olduğunu belirtti.

Kulakkaya yaylasında düzenlenen etkinliğe Dereli Kaymakamı Azizi Oğuz Al, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, ve Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal katılırken etkinlikte, önce bedensel engellilere yönelik eğlence düzenlendi ardından da kendilerine akülü araç bağışlandı.

Etkinlikte söz alan Kafa Yüz ve Rekonstrüktif Cerrahi Vakfı Başkanı Dr Halil İbrahim Özkuş, sosyal sorumlulukları gereği dernek bağışçıları tarafından temin edilen akülü araçları bağışladıklarını belirterek “Her şeyden önce her birimizin engelli adayı olduğunu unutmamamız gerekir. Engellilerin engelini ortadan kaldırmak her birimizin görevidir. Bizler de vakıf olarak bağışçılarımızın katkılarıyla temin edilen şimdilik üç akülü aracı ihtiyacı olan engellilerimize teslim ediyoruz. Bu bizim sosyal sorumluluk görevimizdir. Vakıf aracılığı ile bu tür talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz.”dedi.

Dereli Kaymakamı Aziz Oğuz Al ise vakıf yönetimini kutlayan bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından akülü araçlar Dereli Kaymakamı Azizi Oğuz Al, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, ve Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal tarafından engellilere teslim edildi.

01 Ağu 2017 - 15:11 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.