Bedelsiz gelecekler!

Trabzonspor’dan Zlatko Junuzovic ve Jack Wilshere transferleri için yeni taktik

Trabzonspor’un yeni sezon öncesinde transfer gündemini uzun süre meşgul eden Zlatko Junuzovic ve Jack Wilshere için yeni yol belirlendi… Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmek istediği iki isimin peşini bırakmaya niyeti olmayan bordo-mavililer, sezon sonunda bu transferleri bedelsiz olarak bitirmeyi planlıyor. Sakatlığı nedeniyle bu sezon Werder Bremen’de forma giyemeyen Zlatko ile her konuda el sıkışan bordo-mavililerin, sezon sonunda Avusturyalı oyuncuya kavuşmasına kesin gözü ile bakılıyor. Bilindiği gibi 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu Alman ekibi bu sezon kadrosunda tutma kararı alarak satmamıştı. Yaşadığı sakatlığın ardından yeni yeni toparlanan ve önceki akşam Arsenal’in Köln ile oynadığı Avrupa Ligi maçının son bölümünde forma giyen Jack Wilshere de bordo-mavililerin kıskacında. Sezon sonunda İngiliz kulübü ile sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile söz kesen Trabzonspor kurmaylarının böylelikle iki transferi bedelsiz olarak bitirmeyi planladığı öğrenildi.

16 Eyl 2017 - 12:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.