Bayram sonrası kongre var

AK PARTİ’DE Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkanlığa gelmesiyle birlikte teşkilatlardaki değişim süreci de resmen başladı.

Ramazan Bayramı sonrası delege seçimlerinin başlayacağı AK Parti’de ardından ilçe başkanlığı seçimleri yapılacak. İl başkanlığı kongresi ile devam edecek süreçte Trabzon’da da önemli değişikliklerin yapılması bekleniyor. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Kesin olmamakla birlikte Ramazan Bayramı’ndan sonra il başkanları toplantısı yapılacak. Hemen sonrasında ise ilçe kongrelerinin süreci başlayabilir” dedi.AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan son MKYK toplantısında, il ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasına ilişkin süreç de konuşuldu. Gelen bilgilere göre kongrelerin Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra başlaması yönünde ilke kararına varıldığı belirtilirken teşkilatlardaki kongre hazırlığı başladı. Trabzon’da da önemli değişikliklerin yaşanması bekleniyor. Konuyla ilgili günebakış’a konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Kesin olmamakla birlikte Ramazan Bayramı’ndan sonra il başkanları toplantısı yapılacak. Hemen sonrasında ise ilçe kongrelerinin süreci başlayabilir. Daha önce açıklandığı gibi Kurban Bayramı beklenmeyebilir. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşkilatların yenilenmesine yönelik mesajları netti. Bunun için çalışmaların bir an önce başlayacağını düşünüyorum” dedi.

09 Haz 2017 - 13:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.