Başkan Usta, net konuştu! Hiçbir yere gitmiyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz’ın transfer açıklamalarından sonra net konuştu. Başkan Usta, Burak’ın hiçbir yere gitmeyeceğinin altın...

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz’ın transfer açıklamalarından sonra net konuştu. Başkan Usta, Burak’ın hiçbir yere gitmeyeceğinin altını çizerek, “Burak’ta hiçbir sorun yok. Aslanlar gibi işimize devam ediyoruz. Burak gibi golcüye çok teklif gelir ve bu gurur vericidir. Ancak Burak Yılmaz’la çıktığımız ve yürüyeceğimiz bir yol var. Herkesin içi rahat olsun Burak ait olduğu yerdedir ve çok mutludur. Kimse fırsatçılık yapmasın Burak Türkiye’nin bir numaralı golcüsüdür” dedi.

Burak Yılmaz: "Gitme ihtimalim var"Burak Yılmaz: "Gitme ihtimalim var"

13 Oca 2018 - 17:07 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.