Başkan Sağıroğlu, şoför esnafıyla bir araya geldi

Trabzon'un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Kaşüstü Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi’nin organize ettiği toplantıda şoför esnafıy...

Trabzon'un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Kaşüstü Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi’nin organize ettiği toplantıda şoför esnafıyla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yanı sıra Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Kaşüstü Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Süleyman Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaşüstü Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Süleyman Çalışkan, kooperatif olarak aldıkları karar neticesinde mevcut başkan Turan Altuntaş’ı destekleyeceklerini belirterek, “15 üyemizle yaptığımız toplantı sonrasında mevcut başkanımızı destekleme kararı aldık” dedi.

Kooperatifin davetlisi olarak toplantıya katılan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, şoför esnafının kent için çok önemli olduğunu belirterek, “Şoför arkadaşlarımız bence kentin nabzını tutuyorlar. Aslında siyasilere de yön veriyorlar. Kamuoyu araştırması yaptırmaya gerek yok. Şoför arkadaşlara sorarsanız kendi durumunuzu görürsünüz. Çünkü sizler, kentin nabzını en iyi biçimde tutansınız. Talepleriniz bizim için çok önemli. Her zaman destekçiniz olduk. Bunun yanı sıra zaman zaman vatandaşımızdan da sizler adına şikayetler geliyor. Bu şikayetleri en aza indirmemiz gerek. Biz birlikte bu sorunları ortadan kaldıracağız. Sizin içinde bizim içinde müşteri memnuniyeti çok önemli. Makamlarımız bir olmasa da her işin bir kanunu, kuralı var. Çünkü bizler vatandaşımızın hizmetkârıyız. Siz ne kadar sorunsuz çalışırsanız bizde o kadar vatandaşımızı rahat ettiririz. Yomra Belediyesi olarak tüm esnafımız bizim için çok önemli. Bizler esnafımıza yerel yönetim olarak elimizden gelen desteği verdik yine vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ da kendilerine verilen desteğe teşekkür ederek, “Herkese çok teşekkür ediyoruz. Sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

22 Kas 2017 - 12:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.