Başkan Sağıroğlu şehidi unutmadı

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 15 Temmuz demokrasi şehidi Sedat Kaplan'ın kabristanlığını ziyaret ederek, ailesi ile bir araya geldi.

Trabzon'un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, eşi Şengül Sağıroğlu ve Oymalı Mahalle Muhtarı Veysel Arslan ile birlikte 15 Temmuz demokrasi şehidi Sedat Kaplan’ın kabristanlığını ziyaret ederek, ailesi ile bir araya geldi. Şehit Kaplan'ın annesi Ören Kaplan ile birlikte bir süre sohbet eden Başkan Sağıroğlu, vatan hainlerinin 15 Temmuz gecesinde 40 yıllık bir planın son sahnesini hayata geçirmeye çalıştığını ancak aziz milletin dik duruşu sayesinde bunu başaramadıklarını söyledi. Sağıroğlu, “Bu son sahneye aziz milletimiz dik duruşu ile birlikte son verdi. Vatanına sahip çıkan, meydanlara koşan, tankların önünde duran vatandaşlarımızı birileri hesap edemedi. Hainler, tanklarını, toplarını hazırlarken akıllarına bir şeyi getiremedi. O da bizim insanımızın iman dolu yüreği. Şehidimiz Sedat Kaplan’da o kahramanlardan bir tanesiydi. Bizim yavrumuz tedavi için kardeşi ile Ankara'ya gitmişti. Cep telefonuna gelen bir mesajla sokağa çıktı. Yüreğini ortaya koydu. Kahpe bir kurşunla şehit oldu. Allah onlardan razı olsun. Tarih, vatanı ve milleti uğrunda canını veren demokrasi şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak. Sizler aziz şehitlerimizin bize emanetisiniz. Bizler sizlerin her zaman yanında ve emrindeyiz” dedi. Başkan Sağıroğlu’nun ilgi ve alakasına teşekkür eden anne Ören Kaplan ise, “Başkanımız sağ olsun, her zaman yanımızdadır. Sedat’ım ölmedi kalbimde yaşıyor.” ifadelerini kullandı.

14 Tem 2018 - 12:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.