Başkan Gümrükçüoğlu, belediye çalışanları ile bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye çalışanları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Gümrükçüoğlu bu kez Büyükşehir Belediyesinin Etüd ve Projeler Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi ve Emlak İstimlâk Dairesi çalışanları ile buluştu. Büyükşehir Belediyesi Sera Gölü Sosyal Tesislerinde düzenlenen sabah kahvaltısı programlarında mesai arkadaşları ile sohbet eden Gümrükçüoğlu, Trabzon’a çok önemli hizmetler yapmakta olduklarına dikkat çekti. 2009’dan bu yana yaptıkları çalışmaların şehir için önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Kentsel dönüşümler, altyapı ve üst yapı çalışmaları, yol yatırımları, sosyal donatı alanları gibi birçok alanda çok önemli çalışmalar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hep birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Gayretli çalışmalarınızı görüyorum, takdir ediyorum. İnşallah bundan sonra daha da gayretli olacağız, çok daha titiz olacağız. Bizim işimiz halka hizmet etmektedir. Hepimiz bunun için varız. Belediyeler bunun için vardır. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak biz Trabzon’un en büyük kuruluşuyuz. 4 bin 662 km2 alan hepimizin hizmet alanı, 780 bin insan hepimizin hizmet götürmek için gayret ettiğimiz halkımızdır. ‘Halkla hizmet Hakk’a ibadettir’ anlayışıyla hizmette gayret gösteriyoruz. Hepimizin eksiği olabilir ama önemli olan bu eksiklerden ders alıp onları da tamamlamaya gayret etmektir” ifadelerini kullandı.

17 Ara 2017 - 15:04 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.