Başkan gibi karşılandı

TŞO Başkan Adayı Usta’ya Kur’an Kursu Durağından büyük destek

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının son yıllarda ihmal edildiğini ve yanlış yönetildiğini belirten Ömer Hakan Usta, “Şoförler Odası böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Odamızı gerçek kimliğine kavuşturmak için arkadaşlarımla gece gündüz çalışacağız. Koltuk sevdalılarına üyelerimiz gereken cevabı seçimlerde verecektir.” diye konuştu

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, seçim çalışmalarını sürdürürken durak ziyaretleri yaparak da şoför esnafıyla bir araya geliyor. Önceki akşam Kur’an Kursu Dolmuş Durağını ziyaret eden Usta, havai fişek meşalelerle karşılandı. Usta, “Koltuk sevdalılarına üyelerimiz gereken cevabı seçimlerde verecektir.” diye konuştu.

USTA’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Trabzon’da 7 Ocak 2018 tarihinde yapılması planlanan Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri için adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Ömer Hakan Usta, durak ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki akşam Ortahisar ilçesinde bulunan ve en fazla üyeye sahip olan duraklardan biri olan Kur’an Kursu Dolmuş Durağını ziyaret eden Ömer Hakan Usta, meşalelerle karşılandı. Coşkulu bir şekilde karşılanan Usta, daha sonra Durak Başkanı Önder Özsalih ile şoför esnafının sorunlarını dinleyerek neden aday olduğunu açıkladı. Odayı birlikte yöneteceklerini belirten Usta, seçildiğinde hayata geçireceği projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Usta, “Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasını tekrar eski saygınlığına kavuşturacağız. Odamız ciddi bir meslek odasıdır. Maalesef yanlış yönetildiği için saygınlığına da gölge düşürüyorlar.” dedi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının son yıllarda ihmal edildiğini ve yanlış yönetildiğine değinen Ömer Hakan Usta, “Şoförler Odası böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Odamızı gerçek kimliğine kavuşturmak için arkadaşlarımla gece gündüz çalışacağız. Koltuk sevdalılarına üyelerimiz gereken cevabı seçimlerde verecektir.” diye konuştu.

DOLMUŞTAKİ YAŞ SINIRI SÜMENALTI EDİLDİ

Dolmuşların yaş sınırı ile ilgili de konuşan Usta, “2019 yılının başlarında araçlarda değişikliğe gidilecektir. Bu yönetmelik Trabzon Şoförler Odasına 2016 yılında gelmiştir. 2016 yılının 7. ayında da tebliğ edilmiştir. Bu yönetmelikte ifade edilen, ‘Belirtilen tarihte araçlarınızı yenileyeceksiniz.’ Bir yıldan daha fazla bir süre önce gönderilen bu yönetmelik sümenaltı yapılarak Şoförler Odası üyeleriyle paylaşılmamıştır. Paylaşılsaydı ve esnaf bilgilendirilseydi en azından vatandaş önlem alabilirdi.” diye konuştu.

HİÇBİR DURAĞIN HAKKINI BAŞKA DURAĞA YEDİRMEM

Usta, Şoförler Odası mevcut yönetimine de suçlamalarda bulunarak, “Üye aidatlarını birçok üyemiz ödemiştir. Ancak şu anda üyelere, ‘Gel odaya bana oy ver, hesabını kapatayım.’ devşirmesi yapılarak birçok kişinin aidatı kapanmıştır.” dedi.

Usta son olarak hiçbir durağın hakkını başka bir durağa yedirmeyeceğini belirterek, asıl mücadelenin şoför esnafının ekmeğine nasıl bir katkı daha sağlarımın arayışında olacaklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

Kur’an Kursu Dolmuş Durağa Başkanı Önder Özsalih ise mevcut yönetimin şoför esnafının sorunlarına çözüm bulamadığını belirterek, “Cemiyetimizin yeniliğe ihtiyacı vardır. Ondan dolayı cemiyetimizde yıllardan beri görev alan, odanın işleyiş prosedürünü iyi bilen, insanlarla barışık, görevdeyken üyelerin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapan ve şoför esnafına yeni bir çehre kazandıracağına inandığımız Ömer Hakan Usta’ya destek veriyoruz. Makamlar ve mevkiler hizmet etme yeridir.” ifadelerini kullandı.

Aydın GELLECİ

16 Ara 2017 - 12:11 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.