Başarıya tebrik yağıyor

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından,  yılın en iyi yerel gazetesi seçilen günebakış gazetesinin başarısı geniş yankı uyandırdı

ANADOLU Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Anadolu Medya Ödülleri kapsamında 2017 yılının ‘En iyi yerel gazetesi’ seçilen günebakış’a Trabzon’daki kurum ve kuruluşlardan tebrik yağdı. KTÜ Rektörü Süleyman Baykal, “Bu başarı uzun yılların ortaya çıkardığı tecrübenin sonucudur” derken, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da “günebakış’ı başarılarından dolayı kutluyorum.” dedi. İran Başkonsolosu Kondori ise “günebakış hep dikkat çekmiştir.” dedi.

ANADOLU Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan tarafından açıklanan ve 348 yerel radyo, televizyon ve gazetenin oylamada yer aldığı değerlendirmede 32 başlıkta belirlenen ödüller sahiplerini bulurken, yılın en iyi yerel gazetesi 8 Mayıs 2000 tarihinde yayın hayatına başlayan, bölgenin nabzını tutan, her zaman ilklere imza atan günebakış gazetesi oldu. Gazetemizin başarısı Trabzon’da da geniş yankı bulurken STK ve kurum temsilcileri başarı dileklerini iletti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, KTÜ Rektörü Prof.Dr.Süleyman Baykal, İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Reza Baghban Kondori, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Ergan, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Metin Kara, DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Eğitim-Bir-Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara günebakış gazetesinin bu büyük başarısını değerlendirdi.

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ SÜREKLİLİK ORTAYA KOYMUŞTUR

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu; “Bugüne kadar yaptığı tüm yayınlarda araştırma yaparak ve güncel özelliğini koruyarak yayın çizgisini sürdüren günebakış gazetesi, kamuoyunda cazip bir yayın kuruluşu haline gelmiştir. Elbette bölgemizde bunu gerçekleştiren diğer kurumlarda vardır. Ancak günebakış gazetesi bir süreklilik ortaya koymuştur. Gazeteyi takip eden kitlelerin Türkiye genelinde daha da artacağına olan inancım tamdır. günebakış’ı bu başarısından dolayı kutluyorum.

BU BAŞARI, UZUN YILLARIN

ORTAYA ÇIKARDIĞI TECRÜBENİN SONUCUDUR

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal; günebakış’ın kazandığı önemli başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek şunları kaydetti: “Böyle bir başarıya, Trabzon’dan bir gazetenin girmesi ve bu gazetenin de günebakış olması bizleri sevindirmiştir ve gururlandırmıştır. günebakış’ın ulaştığı bu başarının devamını diliyor ve bekliyoruz. günebakış’ın yönetimini, çalışanlarını ve bu başarıya katkı sunan herkesi tek tek kutluyorum. Bu başarı, uzun yılların ortaya çıkardığı tecrübenin de bir sonucudur.”

GAZETENİN DEĞERLİ YORUMLARI HEP DİKKAT ÇEKMİŞTİR

İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Reza Baghban Kondori; “Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Anadolu Medya Ödüllerini kazananlar arasında yılın en iyi yerel gazetesi seçilen muteber günebakış gazetesini kutlar ve başarıların devamını cani gönülden temenni ederim. Bu haberin öğretmenler günü ile aynı güne denk gelmesi, medyaların rolünü toplumun sanal öğretmenleri olarak önemini arz etmektedir. Bu başkonsolosluk gecen iki yılda Türkiye'nin komşu ülkeler özelikle Iran İslam Cumhuriyeti ile iyi bir ilişkiye sahip olması yönünde sarf ettiğiniz emekleri şahit olmuştur ve bu gazetenin değerli ve kurucu yorumları hep dikkat çekmiştir. Öğretmen gününü saygıdeğer öğretmenlere kutlayarak, sizin ve günebakış gazetesi başarılarının devamım tekrardan temenni ederim” dedi.

TRABZON’UN EN İYİ GAZETESİ

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Ergan; “Medyadan haberlerinizi gördüm, çok sevindim günebakış gazetesi bunu hak ediyordu. Ben günebakış gazetesini bu ödüle taşıyanları tebrik ediyor, bölgem adına da sevindiğimi belirtmek istiyorum. İmtiyaz sahibi Ali Beyi, tüm ekibi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Şunu da belirtmek istiyorum günebakış gazetesi Trabzon’un, bölgenin en iyi gazetesi. Bunu her yerde de söylüyorum. Sizleri tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

GÜNEBAKIŞ; İLKELİ, ÖZGÜRLÜKÇÜ, DOĞRU HABERLERE İMZA ATTI

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara; “Trabzon yereli ile başlayarak; habercilik anlayışı ile ulusal basında attığı manşetler ile adından sıkça söz ettiren günebakış gazetesinin Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Anadolu Medya Ödülleri kapsamında 348 yerel radyo, televizyon ve gazetenin yer aldığı oylamada, yılın en iyi yerel gazetesi seçilmesi bizleri de onurlandırmıştır. İlkeli, özgürlükçü ve her zaman doğrucu haberlerinden dolayı başta günebakış gazetesi imtiyaz sahibi Sayın Ali Öztürk olmak üzere tüm çalışanlarını canı gönülden tebrik eder, daha iyi başarılara imza atmasını dilerim” şeklinde konuştu.

TÜM EKİBİ KUTLUYORUM

Eğitim-Bir-Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara; “Günebakış gazetesini tebrik ediyorum. Yapmış olduğunuz tarafsız ve objektif yayıncılık için Trabzon adına Trabzon kamuoyu adına günebakış gazetesine teşekkür ediyorum. Basın bir milletin gözü,

kulağı, sesi dolayısıyla bu sesi hak, hukuk çerçevesinde güzel değerlendirip iyi sonuçlar çıkardığı için, böyle bir başarıya imza attığınız için başta gazete imtiyaz sahibi olmak üzere tüm ekibi kutluyorum. Bundan sonraki yayın hayatınızda da hayırlı hizmetler diliyorum. Trabzon’un gündeme getirilecek daha çok konusu var. İnşallah bunları da objektif ve tarafsız bir şekilde dile getirmeye devam edersiniz. Bölgeye yaptığınız katkılardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BÖLGEMİZDEN ÇIKTIĞI İÇİN GURUR DUYUYORUZ

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan; “Bölgemizin gazetesi olan günebakış gazetesinin bu başarısını takdirle karşılıyoruz. Bölgemizde yerel gazetelerin ülke gündemini dair söz sahibi olmasını da yine takdirle karşılıyoruz. Trabzon’da yerel gazetelerinin gücünün

diğer şehirlere kıyasla çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Okunma oranlarına bakıldığında yerel gazetenin bölge adına ne kadar önemli olduğunun da altını özellikle çizmek istiyorum. Yerel gazetenin amacı her şeyden önce siyasilere yol göstermektir. Yerel gazetenin, bölgede gündem belirlemekte öncelikli olduğunu ve bölgede gazetecilik mesleğini de gerçekten yapan gazeteciler tarafından yapıldığını belirtmek isterim. Böyle bir başarı bölgemizden çıktığı için gurur duyuyoruz” dedi.

BU BAŞARI TRABZON’U ONORE ETMİŞTİR

Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Cemil Pehlevan; “Bu başarı ile günebakış gazetesi Trabzon’u, Trabzonluyu onore etmiştir. Bu başarılarının devamını bekliyoruz. Zirveye çıkmak zor, inmek kolaydır. Zirvede kalması için biz de oda başkanları olarak, Trabzon’un STK’ları olarak elimizden gelen gayreti her zaman sarf edeceğiz. Bundan önce olduğumuz gibi bundan sonra da hep destek olacağız. Sizlerin başarısı Trabzon’un başarısıdır. günebakış gazetesine çok teşekkür ediyoruz. Allah bu huzurunuzu, başarınızı daim kılsın, eksik etmesin” dedi.

Filiz YILDIRIM

25 Kas 2017 - 11:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.