Barajın kapakları açıldı, 17 kişi tabiat parkında mahsur kaldı

Tabiat parkında mahsur kalan vatandaşlar su seviyesinin düşmesi ile kurtarıldı Giresun’un Dereli ilçesinde bulunan Kuzalan Tabiat Parkı ve Mavi Göl’ü...

Tabiat parkında mahsur kalan vatandaşlar su seviyesinin düşmesi ile kurtarıldı

Giresun’un Dereli ilçesinde bulunan Kuzalan Tabiat Parkı ve Mavi Göl’ü ziyaret için tabiat parkına gelen 17 kişilik kafile, baraj kapaklarının açılıp suyun yükselmesi üzerine Mavi Göl’de mahsur kaldı.

Edinilen bilgilere göre, Kuzalan Şelalesi ve Mavi Göl’ü daha yakından görmek için dereden karşıya geçen 17 kişilik grup, baraj kapaklarının açılıp su seviyesinin yükselmesi üzerine dereden geçemeyerek şelalenin bulunduğu alanda mahsur kaldı. Olayı haber alan Doğa Koruma ve Milli Parklara bağlı ekipler ile Giresun Belediyesi İtfaiyesi ekipleri mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı. Tekrardan kapatılan baraj kapaklarının ardından su seviyesi düşmeye başladı. İtfaiye erleri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

15 Ağu 2017 - 11:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.