Bankacı kadınlar erkeği paylaşamadı

Trabzon’da iki bankacı kadın paylaşamadıkları erkek yüzünden mahkemelik oldu.

Trabzon’da özel bir bankada görevli iki kadın, paylaşamadıkları bir erkek yüzünden mahkemelik oldu.

MESLEKTAŞINA YAZILI MESAJ GÖNDERDİ

Trabzon’da bankacı iki kadın bir erkek yüzünden birbirine girdi. Özel bir bankada görevli olan T.K. ( 37), bir dönem aynı bankada görev yaptığı meslektaşı M.Ö.’ye (33) ait Instagram hesabından bir mesaj aldı. M.Ö.’nün Instagram hesabından “Sevgilimi ayartmaya çalışıyorsun. İşte kanıtları. Benim mahremimi herkese anlatmamın hesabını vereceksin, ahlaksız, terbiyesiz. Seni rezil edeceğim’ şeklinde mesaj aldığını ileri süren T.K. polis merkezine giderek suç duyurusunda bulundu.

“BANA ATTIĞI İFTİRALARI ELE GEÇİRDİM”

Polis merkezisinde ifadesi alanın T.K. , kişilik haklarına saldırı olduğunu belirterek, “Beni tehdit ediyor. Ben kendisine kesinlikle karşılık vermedim. Şahsımla ilgili bilgilere nereden ulaştığı öğrenmek istiyorum. Bu yaşananlar günlük hayatımı olumsuz şekilde etkilemektedir” diye konuştu. Şikayet üzerine gözaltına alınan M.Ö., “Aynı bankada çalışıyorduk. Beni erkek arkadaşımdan ayırmak istedi. Bana iftira attı. Tehdit ettiği için suç duyurusunda bulundum daha sonra şikayetimi geri çektim. Onun yüzenden başka bankaya geçtim. Benim T.’ye atığım mesajlar, bana attığı iftiralardır” dedi.

İKİ SUÇTAN HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Bankacı T.K.’nın şikayeti üzerine dosya savcılık uzlaşma bürosuna gönderildi. Uzlaşmayı kabul etmeyen T.K. şikayetçi olduğunu belirterek, meslektaşı M.Ö.’nün kendisine ait bilgileri nereden aldığının bulunmasını istedi. Soruşturmayı tamamlayan savcı M.Ö.’nün tehdit suçundan 6 aydan iki yıla kadar hapsini ve adli para cezası ile cezalandırılmasını istedi. M.Ö.’nün hakaret suçundan ise üç aydın iki yıla kadar hapsini ve adli para cezası ile cezalandırılmasını talep eden savcı hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. M.Ö. asliye ceza mahkemesinde yargılanacak.

19 Oca 2020 - 12:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.