Avukat herkesi ağlattı

Trabzon Barosu Avukatı Turan Çelik İstanbul’da hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi görün Avukat Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamad...

Trabzon Barosu Avukatı Turan Çelik İstanbul’da hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi görün Avukat Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Trabzon Adliyesi önünde Turan Çelik için bir tören düzenlendi. Törende konuşan Baro Başkanı Sibel Suiçmez, “Turan Çelik, hem başarılı bir hukukçuydu hem de iyi bir insandı.” dedi. Tören sırasında Çelik’in annesinin “Doyamadım sana oğlum.” sözleri herkesi gözyaşlarına boğdu. TONYALI Avukat Turan Çelik, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Trabzon Barosu avukatlarından Turan Çelik, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu. İlk avukatlık bürosunu Tonya’da açan Çelik, daha sonra Trabzon’a taşınmış ve önemli ceza davalarının avukatlığını üstlenmişti. Çelik, Fenerbahçe otobüsünün Sürmene’de kurşunlanması ile ilgili şüphelilerin avukatlığını yürütüyordu. Yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Çelik, KTÜ Onkoloji Servisinde lenfoma teşhisiyle tedavi altına alınmış, tedavi sonuç vermeyince İstanbul Amerikan Hastanesine sevk edilmişti. Ardından da Koç Üniversitesi Hastanesinde ilik nakli yaptırmıştı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren 1966 Tonya doğumlu Turan Çelik, 18 Nisan 1999 yerel seçimlerinde Tonya’dan İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilmişti. İki erkek çocuk babası olan Çelik’in cenazesi, bugün Tonya ilçe merkezinde düzenlenecek törenden sonra Camlı Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verilecek. Çelik’in ölümü, hukuk çevrelerinde ve Trabzon’da büyük üzüntü oluşturdu.

Enis YILDIRIM/Hasan BAHADIR

19 Eki 2017 - 11:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.