Arsin Organize Sanayi’de afetle mücadele projesi

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın Sanayide Afetle Mücadele Projesi, Sağlık Müdürlüğü’nün de katıldığı ilk yardım eğitimiyle tamamlandı. Her iki kursta 170 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

Arsin Organize Sanayi Bölgesi salonunda yapılan sertifika töreninde konuşan OSB Başkanı Erkut Çelebi, “İlk yardımın insanın sağlığı için ne kadar önemli olduğunu, yangında ilk müdahalenin ne kadar önem taşıdığını yaşayarak gördük. Birçok yangın ilk müdahale ile söndürülebilir. Can ve mal kaybı önlenebilir. İnsan yaşamı için de ilk 5 dakika çok önemli. Bu tür eğitim çalışmalarımız devam edecek. Duyarlı davranıp katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Sağlık Müdürlüğüne ve DOKA’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Törende İl Sağlık Müdürlüğü temsilcisi Emrullah Kınalı, DOKA yetkilisi Ali Kemal Ayyıldız, Arsin Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleri kursları tamamlayanlara sertifikalarını verdi.

20 Şub 2018 - 15:10 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.