Araklı’da esnafın Çebi’ye sevgi seli

ARAKLI Belediye Başkanı Recep Çebi, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Gençlik Kolları Başkanı Me...

ARAKLI Belediye Başkanı Recep Çebi, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve partililerle birlikte Perşembe Pazarını gezerek esnafla buluştu. Çebi “Bizi sevgiyle karşılayan pazarcı esnafımız içimizi ısıtıyor. Hanım kardeşlerimiz için ‘Yöresel Organik Ürünler ve El Sanatları Pazarı’ kuracağız.” dedi.

ARAKLI Belediye Başkanı Recep Çebi, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve partililerle birlikte Perşembe Pazarı’nı gezerek vatandaşlarla hasbihal oldu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı’nın gelişim ve değişim sürecinde önemli rol üstlenen esnaflarla gönülden gönüle her zaman kucaklaştıklarını söyledi. Esnafların güçlü ekonomik yapının lokomotifi olduğunu dile getiren Çebi, “Havanın soğuk olmasına rağmen bizi büyük ilgi ve sevgiyle karşılayan pazarcı kardeşlerimizin sohbetiyle içimiz ısındı. Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de bizden beklentilerini öğreniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz. Bu ziyaretler esnasında esnaflarımıza proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Perşembe Pazarımız da çok yoğun ilgi gördüğü için buradaki esnaflarımızın mağdur olmasına gönlümüz razı gelmez. Soğuk sıcak demeden her türlü şart ve durumda pazardaki yerini alarak evine ekmek götürme derdinde olan esnaflarımızın her zaman yanındayız. Bizler karşılıklı iyi niyet, istişare ve fikir alışverişleriyle bu tür sorunları el birliğiyle atlatacağız. Bugüne kadar birçok sorunu çözdük yine saygı ve sevgi içerisinde sorunları çözüme kavuşturacağız. Hanım kardeşlerimiz için de ‘Kapalı Yöresel Organik Ürünler ve El Sanatları Pazarı’ projesini hayata geçireceğiz. Yerini belirledik ve hemen yapımına başlayacağız. Hanım kardeşlerimiz el emeği göz nuru eşyalarını burada satarak kazanç elde edebilecekler.” dedi.

16 Şub 2019 - 11:16 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

malik - tepki falan yok, bunlar yıpratma politikasından başka birşey değil. başkanı tanırım 7/24 makam kapısı açık herkesle görüşür. herkesi dinler. insani ilişkileri çok iyi bir başkan. cumhurbaşkanının manifestosuna tam anlamıyla yakışan bir başkan. gönül adamı. kimseyi kırmaz kimseye yok demez. bu millet daha ne arıyor?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 11:16
01

Ts - İlginc haber.araklidakiler bilasda esnaf buyuk tepkili.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 11:16