Annesini dinlemeyince

Annesinin ‘Uymayın ona oğlum’ sözünü dinlemeyen evlat amcasının oğlu tarafından öldürüldü

TRABZON’DA önceki gün amca çocuğu Yusuf B ile kavga eden iki kardeşten Volkan Bal öldü, Mehmet Bal ise yaralandı. Yaralanan Mehmet Bal kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı.

ANNELERİ ‘ÇIKMAYIN’ DİYE UYARDI

Trabzon’un Araklı İlçesi Küçükdere Mahallesinde iftara dakikalar kala Yusuf B. aralarında eskiye dayalı husumet bulunan amcasının çocukları Volkan (32) ve Mehmet Bal’ın (27) bulunduğu evlerinin önüne gitti. Yusuf B. evde iftar hazırlığı yapan amcasının çocuklarını dışarıya çıkmalarını istedi. İki kardeşin evde bulunan annesi Meryem Bal, “Çıkmayın oğlum, dikkate almayın” demesine rağmen Bal kardeşler evin önüne çıktı.

KAVGAYI GÖREN ANNE DIŞARI ÇIKTI

İki kardeşin dışarı çıkmasıyla birlikte amca çocukları arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine anne de çocuklarının yanında soluğu aldı. Yusuf B. elindeki bıçağı iki kardeşe sallamaya başladı. Bu sırada annesine siper olan Mehmet Bal aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Yusuf B. daha sonra da Volkan Bal’ı karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Volkan Bal karaciğerine isabet eden bıçak yarasıyla olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Mehmet Bal (27) ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

TRABZON’DA ADLİYEYE ÇIKARILDI

Cinayetin ardından kaçan Yusuf B., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Yakalanan Yusuf B. ifadesi alındıktan sonra güvenlik gerekçesiyle Trabzon’a gönderildi. Yusuf B., Trabzon’da sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada cinayeti kurban giden 5 çocuk babası müzisyen Volkan Bal, Yolgören Mahallesinde toprağa verildi.

ENİS YILDIRIM

02 Haz 2017 - 11:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.