Amatöre saha müjdesi

Trabzon’da amatör futbol camiasının sesine kulak veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Akyazı’da çift yönlü iki muhteşem saha yaptırıyor. Yapılan bu proje ile merkezdeki profesyonel ve amatör futbol kulüplerinin ihtiyaçları karşılanmış olmakla beraber, Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisindeki açık spor tesislerinin sporcuların ve halkın hizmetine sunulması da gerçekleşmiş olacak.

TRABZON’DA amatör futbol camiasının sesine kulak veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Akyazı’da çift yönlü iki muhteşem saha yaptırıyor. Yapılan bu proje ile merkezdeki profesyonel ve amatör futbol kulüplerinin ihtiyaçları karşılanmış olmakla beraber, Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisindeki açık spor tesislerinin sporcuların ve halkın hizmetine sunulması da gerçekleşmiş olacak. Trabzon’da bir süredir gündemi meşgul eden amatör futbol kulüplerinin saha sorununa, Hazine ve Maliye Bakanı Trabzonlu hemşehrimiz Berat Albayrak el atarak, müjde verdi.

Bakan Albayrak, tüm Türkiye’de futbol şehri olarak anılan Trabzon’da hem mevcut tesislerin yıkılması ile oluşan sorunların giderilmesi, hem de büyük bir yatırım neticesinde Trabzon’a kazandırılan Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki çim ve sentetik sahaların amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunulması için talimat verdi.TFF tarafından belirlenen profesyonel ve amatör futbol standartlarında hem çim hem sentetik sahaya hizmet verebilecek, içerisinde futbol kulüplerimizin de tahsisi sağlanabilecek soyunma odalarını da içeren çift yönlü seyir ve kullanma özelliği olan betonarme tribün projesi üretildi. Yapılan bu proje ile merkezdeki profesyonel ve amatör futbol kulüplerinin ihtiyaçları karşılanmış olmakla beraber, Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisindeki açık spor tesislerinin sporcuların ve halkın hizmetine sunulması da gerçekleşmiş olacak. Bu proje ile amatör spor kulüpleri son derece modern bir tesise kavuşacak. İki futbol sahası projesi, betonarme tribün özelliği itibari ile tek bir proje gibi görünse de, her iki saha çift yönlü seyir ve kullanma özelliği ile ilk olacak. 14 Ocak tarihinde ihale girişi yapılıp 15 Şubat’ta ihalesi gerçekleştirilecek olan proje, 14.500.000,00 TL’ye mal olacak.

PROJENİN ÖZELLİKLERİ: 200 kişilik seyirci kapasitesi, 117 kişilik protokol tribünü, 35 kişilik basın tribünü, 4 adet hakem odası, Doping Odası, Temsilci ve gözlemci odası, Toplantı odası, Yönetim odası, Yayın odası, Büfe (kantin), Mescit, İdari ofis, Isınma sistemi (Doğal gaz).

Aydın GELLECİ

11 Oca 2019 - 11:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet aydın - Tebrikler sayın bakanım..keşke her idareci sizin gibi olsa..bu renklere sevdalı olduĝunuzu biliyoruz.. verdiĝiniz desteĝin farkındayız..devamını temenni ederiz..Allah sizden razı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:00