Altuntaş üç yıl sonraya hazırlanıyor

OCAK ayında yapılan ve tüm Trabzon’un yakından takip ettiği Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinin üzerinden 10 ay geçmesinin ardından i...

OCAK ayında yapılan ve tüm Trabzon’un yakından takip ettiği Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinin üzerinden 10 ay geçmesinin ardından ilk kez konuşan odanın eski başkanı Turan Altuntaş, 3 yıl sonraki kongrede aday olacağını açıkladı. Altuntaş adaylığı hakkında, “Usta maalesef şoförler odası başkanı seçildi. 3 sene sonra seçim var ve adayım.” dedi. Odanın mevcut başkanı Ömer Hakan Usta ise Altuntaş’ın açıklamasıyla ilgili olarak, “12 sene başkanlık yaptılar. Ne yüzle burada adayım diyor onu hayretle karşıladım. Tabii demokratik haklarıdır ama üyenin buna gerekli cevabı da vereceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

ALTUNTAŞ: 3 SENE SONRA ADAYIM

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın 7 Ocak tarihinde yapılan seçimli genel kurulunda başkan olması noktasında şoförün tercihine saygı duyduğunu ifade eden Turan Altuntaş, “Ömer Hakan Usta maalesef şoförler odası başkanı seçildi. Ben ne diyorum. Esnafım tercih hakkını kullandı. Ben buna saygı gösteriyorum. 3 sene sonra seçim var. 3 sene sonra seçimde de adayım. Başkan seçileli 1 sene oldu. Bir tane marifeti olduğunu gördünüz mü? 3 sene sonra o arkadaşımız verdiği sözleri yerine getiriyorsa bize de aşağı oturmak düşer. Şoför esnafının verdiği karara saygı duydum.” dedi.

USTA: NE YÜZLE “ADAYIM” DEDİ ANLAMADIM

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, odasının eski başkanı Turan Altuntaş’ın 3 sene sonraki genel kurulla ilgili “Adayım” sözlerini değerlendirdi. Usta, Turan Altuntaş’ın neden adaylık açıklaması yaptığını anlamadığını ifade ederek, “12 sene başkanlık yaptılar ne yüzle burada adayım diyorlar onu da hayretle karşıladım. Tabii demokratik haklarıdır ama üyenin buna gerekli cevabı da vereceğini düşünüyorum. Biz önümüze bakıp çalışmalarımızı yapacağız. Üyelerimize hizmeti her zaman yapacağız.” diye konuştu.

Gültekin SADIKOĞLU

22 Eki 2018 - 12:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.