ALS hastası Bekir öğretmenden öğrencilerine selam var

Öğretmen eşi Nesrin Alaboğa eşinin her şeyi ile ilgileniyor

Trabzon'da 7 yıl önce yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle öğretmenliğe devam edemeyen Bekir öğretmen 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutulmadı.

Trabzon’da öğretmenlik mesleğini severek sürdüren Bekir Alaboğa (41), 2008 yılında ALS hastalığına yakalandı. 2008 yılının Haziran ayında hastalığını öğrenen ve Ağustos ayında da eşi Nesrin Alaboğa ile evlenen Bekir öğretmen 2015 yılında hastalığı nedeniyle emekli olmak zorunda kaldı.

Hastalığı süresince aynı mesleği paylaştığı eşi Nesrin Alaboğa Bekir öğretmenin her şeyi ile ilgilenirken, yemeğini o yediriyor, kişisel bakımını o yapıyor. Bekir öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş tarafından unutulmazken, evinde ziyaret edildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Bekir öğretmene acil şifalar dileyerek, “Hepimiz aslında öğretmenlerin eseriyiz. Annemiz ve babamızdan daha çok öğretmenlerimizin bizim üzerimizde emeği var” dedi.

Öğrencilerinden ayrıldığı için üzgün olduğunu kaydeden Bekir Alaboğa ise “Öğretmenlik gibi kutsal bir görev yaptığım için mutluyum. Bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Öğrencilerimin hepsini çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Bekir Alaboğa’nın 7 yıllık eşi Nesrin Alaboğa, evlenmeden kısa bir süre önce eşinin hastalığını öğrendiğini belirterek eşine olan sevgisinin her şeyin üstünde olduğunu söyledi.

24 Kas 2017 - 09:56 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mürsel KAYA - ben de emekli̇ öğretmeni̇m,sana çok acil şifalar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 09:56