Aksu Alperen Ocaklarına sahip çıktı

BBP Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, LGBT adıyla faaliyet gösteren ahlâksızlarla mücadelesini gölgelemek için Alperen Ocaklarının itibarsızlaştırılmaya...

BBP Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, LGBT adıyla faaliyet gösteren ahlâksızlarla mücadelesini gölgelemek için Alperen Ocaklarının itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirtti. Aksu “Anadolu insanının hassasiyet duyduğu noktalar bilinçli olarak kaşınmakta ve insanımız çatışmaların içine sürüklenmek istenmektedir.” dedi. Aksu “Ocağımızda üyelik dâhil hiçbir görevi olmayan şahısların, Alperen Ocaklarının ismini kullanarak camiamızı böyle bir fitnenin içine çekmesine ve birilerinin fitne ortamından istifadeyle salya akıtarak ocaklarımıza saldırmasına, ne bağımsız Türk mahkemeleri, ne alperenler, ne de aziz Türk milleti asla izin vermeyecektir.” şeklinde konuştu. Aksu şöyle devam etti: “BBP Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici tarafından 1 Ekim’de TBMM’ye sunulan ve kurulduğumuz günden bu yana ısrarla üzerinde durduğumuz sapıklar, çocuk istismarcıları ve tecavüzcüler ile alakalı idam teklifi de söz konusu iftirayla zifte inkılap edilmek istenmektedir. Son yıllarda LGBT adlı ‘Lut kavmi artığı’ ahlaksız toplulukla yaptığımız mücadelenin kasıtlı ve asılsız bir haberle itibarsızlaştırılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.”

Berkant PARLAK

18 Kas 2018 - 11:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.