AKSA bıktırdı

Trabzon’da hemen her gün kesilen ve saatlerce süren elektrik kesintileri isyan ettirdi

Gün Boyu Elektrik Yok

TRABZON’UN çeşitli noktalarında meydana gelen ve saatlerce süren elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Çoruh Aksa Elektrikten şikâyetçi olan Karşıyaka sakinlerinden Melahat K. adlı vatandaş “10 saate varan elektrik kesintileri yaşanıyor. 2 saatte bir elektrik verseler, vatandaş mağdur olmasa bizim de işimiz görülse fena mı olur? Aksa’yı aradığımda ‘çalışmalar uzadı. Bıktık artık.” dedi.

AKSA Vatandaşı Önemsemiyor

TRABZON’UN çeşitli yerlerinde Çoruh Aksa Elektriğin uzun saatlere varan tamir çalışmaları vatandaşı öfkelendirdi. Gün içerisinde 6-10 saatlere varan elektrik kesintilerinin yaşandığını belirten vatandaşlar, Aksa Elektriğin açıkladıkları saatte de elektriğin verilmediğini söyledi. Aksa ise vatandaşın şikayetleri karşısında suskunluğunu sürdürüyor.

TRABZON’UN çeşitli noktalarında meydana gelen ve saatlerce süren elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Çoruh Aksa Elektrikten şikâyetçi olan Karşıyaka sakinlerinden Melahat K. Adlı vatandaş “10 saate varan elektrik kesintileri yaşanıyor. 2 saatte bir elektrik verseler, vatandaş mağdur olmasa bizim de işimiz görülse fena mı olur? Aksa’yı aradığımda ‘çalışmalar uzadı’ diye açıklama yapılıyor. Valiliğe, her yere şikâyette bulundum. Vatandaş bu kesintilerden mağdur.” dedi.

UZUN SÜREN KESİNTİLER İSYAN ETTİRDİ

Trabzon’un çeşitli yerlerinde Çoruh Aksa Elektriğin uzun saatlere varan tamir çalışmaları vatandaşı öfkelendirdi. Gün içerisinde 6-10 saatlere varan elektrik kesintilerinin yaşandığını belirten vatandaşlar, Aksa Elektrik'in açıkladıkları saatte de elektriğin verilmediğini söyledi.

Elektrik kesintilerinin uzun süredir yaşandığını belirten Ortahisar İlçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi sakinlerinden Melahat K. Adlı vatandaş “Kimi zaman 10 saate varan elektrik kesintileri yaşanıyor. Bugün sabah 07.00’de kesildi. Aksa Elektriği aradım 12.00’da verileceği söylendi. Saat 13.00’da geldi. Aradığımda çalışmaların uzun sürdüğü ifade edildi. Ama bu uzun saatlere varan elektik kesintileri bizleri çok mağdur ediyor. Ben yaşlı bir kadınım, kış günü bu soğukta ne yapabilirim. Hastalanıyorum. Kesintiler 2 saat aralılarla yapılsa biz de bu kadar mağdur olmasak olmaz mı? Elektrik faturası dünyanın parasını ödüyoruz. Yazık değimli fırında yemeği olan var. Küçük çocuğu olan var. Belediyeye, veliliğe şikâyette bulundum. Yetkililere sesleniyorum; uzun süren bu elektrik kesintilerinden dolayı mağduruz.” şeklinde konuştu.

Filiz YILDIRIM

16 Ara 2018 - 11:20 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.