Akçaabat rahat olsun

ANKARA’DA bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile...

ANKARA’DA bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile istişarelerde bulundu. Akçaabat Projelerinin hızlandırılması noktasında destek istediklerini belirten Başkan Ekim, Akçaabat Sahil Yolu’nun artık gündemde olmadığını ilan etti. Ankara’da bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile kavşakların yapımıyla ilgili istişarelerde bulundu. Akçaabat projelerinin hızlandırılması noktasında destek istediklerini belirten Başkan Ekim, Akçaabat Sahil Yolu’nun artık gündemde olmadığını söyledi.

KAVŞAKLAR KONUŞULDU

Ekim, “Akçaabat’ta bir iki tane barınak meselemiz vardı. Onlar konuşuldu. Yine Pulathane Bulvarıyla ilgili süreçlerden bahsettik. Kavşakların yapımıyla ilgili konuştuk. Mevcut Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Kavşağı ve diğer kavşakların yapım süreçleri konuşuldu. İlerleyen günlerde bunlarla ilgili değerlendirme yapılacak. Projelerin hızlandırılması noktasında destek istedik.” ifadelerine yer verdi.

“AKÇAABAT SAHİL YOLU’NUN GÜNDEMDEN KALTIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Akçaabat Sahil Yolu ile ilgili bir gelişme olup, olmadığını sorduğumuz Başkan Ekim, “Bununla ilgili bir görüşme gerçekleşmedi. Biz daha önce süreçleri Bakan Bey’e aktarmıştık. Biz sahilden geçen yolun doğru olmadığını Güney Çevre Yolu’nun doğru olduğunu aktarmıştık. Bu konunun gündemden kalktığını düşünüyoruz. Biz mevcut projelerin yürümesi için gayret ediyoruz.” dedi. Filiz YILDIRIM

15 Ara 2019 - 11:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.