Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın kulübe ihtarname göndermesiyle ilgili olarak; "Burak'ın kadro dışı kalma durumu söz konusu değil. Baktığınız anda kanun hakkını kullanıyor." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın kulübe itharname göndermesinin ardından TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın kulübe itharname çekmesinin Beşiktaş ile ilişkilendirilmesine dair söylemlerin cevabının golcü futbolcuda olduğunu dile getiren Ağaoğlu, "Böyle bir şey gündemimizde yoktu. Beşiktaş'a gitmek istiyor mu? Bu sorunun cevabını kendisi versin. Kulübe gelmiş resmi bir teklif yok. Biz ciddi bir kulübüz. Biz teklif yapacaksak yazılı olarak yaparız." dedi.

"Burak bize ikinci defa ihtarname gönderiyor"

Trabzonspor'un başına geçtiği günden bu yana ödemelerin en büyük bölümünü Burak Yılmaz'a yaptıklarını itiraf eden Başkan Ağaoğlu, Burak'ın diğer oyunculara örnek olması gerektiğini dile getirirken, "Geldiğimiz günden beri o kadar ödeme yaptığımız yerde ki en büyük bölümün Burak Yılmaz'a yapıldığı halde bizden önceki alacaklarından dolayı, bizden öncekilere ihtarname yapmadığı halde bize ihtarname yapıyor. Bize ikinci defa ihtarname gönderiyor. Benim takımımın kaptanı, diğer oyunculara örnek olmalı insan. Yaşadığımız zorlukları biliyor. Bir yerde para var da paranın üstüne mi yatıyoruz. Bu davranışları beni gerçekten üzdü. Farklı bir davranış beklerdik. Alacağı para da aylık 400 bin euro. Bir de takımda ister oynasın ister oynamasın 10 bin euroluk maç başı parası var." dedi.

"Burak'ın kadro dışı kalma durumu söz konusu değil"

Burak'ın yaşanılan hadiseler sonrası kadro dışı kalıp kalmayacağına dair sorulan soruya böyle bir durumun söz konusu olmayacağını ifade eden Ahmet Ağaoğlu, "Burak'ın kadro dışı kalma durumu söz konusu değil. Baktığınız anda kanun hakkını kullanıyor." ifadelerini kullandı.

"200 milyon borcumuz var"

Öte yandan Başkan Ağaoğlu, konuşmasının devamında Burak Yılmaz'ın olası transferinin Trabzonspor'un menfaatine olması gerektiğini dile getirdi ve, "Burak gidecekse bu Trabzonspor'un menfaatine olmalı. Kulübe gelmiş bir teklif yok. Ödemelerin en büyük bölümü kendisine yapılmasına rağmen, bizden önce hiçbir ihtarname göndermemesine rağmen, 40. günde ve 2 ay sonra biz bir ihtarname daha alıyoruz. 200 milyon borcumuz var, kur farkından dolayı bu rakamlara geldik, tüm ödemelerimiz gecikiyor ama 2 ay içinde 2 ihtarnameyi sadece Burak Yılmaz'dan aldık." diyerek konu ile ilgili görüşlerini aktardı. (Sporx)

09 Eyl 2018 - 12:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

şerif Taşkın - hiç yakışmadı kaptan!!! çok ayıp ettin.sana alacağını inkar edenler mi vardı?yazık...üstelik kaptan:::sayın başkanı sakin ve itidal davrandığindan dolayı tebrik ve takdir ediyorum.kaptan özür dilemeli....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Eylül 12:49
01

TEMEL DOGRU - sayin agaoglu avrupada ödemeler bir gün bile gecikmiyor paraniz yoksa niye geldiniz burak haklidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Eylül 12:49