Ağır hakaretleri hukuka taşıyor

İYİ PARTİ Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Trabzonspor’u övdüğü için sosyal medya üzerinden kendisine ağır hakaretler yapan Erzincan Üniversitesi...

İYİ PARTİ Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Trabzonspor’u övdüğü için sosyal medya üzerinden kendisine ağır hakaretler yapan Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Uğur Nalcıoğlu isimli profesörü mahkemeye vereceğini söyledi. Bıyık, bu çerçevede Trabzon camiasından destek beklediğini kaydetti. Bıyık’ın açıklaması şöyle:

“Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcılığı koltuğunu işgal eden ve sosyal medya üzerinden şahsıma hakarette bulunmak çabasında olan, Ahmet Uğur Nalcıoğlu isimli, profesör ünvanlı bir şahıs, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne helal getirmek gayretindedir. Bu şahsın amacının, gönül verdiği futbol takımını savunmaktan ziyade, halkımızı kin ve düşmanlığa sevk etmek, milli birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek olduğu, sosyal medya paylaşımlarından açıkca anlaşılmaktadır. Milletimizi ayrıştırmak isteyen bu zihniyet, biz Trabzonlular, can Erzincanlılar var olduğu sürece asla başarılı olamayacaktır. Ülkemiz, tüm bölgeleri ve 81 ili ile bölünmez bir bütündür. Karadeniz'e, Trabzon'umuza, şahsıma karşı kullanmış olduğu tüm ifadeleri, bu kişinin bizatihi kendisine iade ediyorum. Hiç tanımadığı birine, sadece Trabzonspor'un haklarını savunduğu için bu denli hakarette bulunmak, bir eğitimcinin yapacağı iş olamayacağına göre; profesör ünvanı taşıyan bu şahsın nasıl bir psikolojiye sahip olduğunu ve neyi amaçladığı ortadadır. Ülkemizin deprem âfeti ile sarsıldığı, depremin yaraları sarabilmek için herkesin seferber olduğu, belediyelerimizin yardım kampanyaları başlattığı; Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray başta olmak üzere tüm futbol külüplerinin aynı paydada buluştuğu bir günde, o iğrenç ifadeleri kullanan şahıs hakkında Pazartesi günü hukuki işlem başlatacağım. Tüm Trabzon ve Erzincanlıları da, gerek CİMER üzerinden, gerekse bizatihi Cumhuriyet savcılıklarına giderek bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum. Bu arada özellikle ifade etmek istiyorum ki, Trabzonspor'umuz üzerinde on yıllardır oynanan oyunların asıl amacı, bu şahsın taşıdığı zihniyete hizmet etmektir. Trabzon başta olmak üzere, tüm Karadeniz; Trabzonspor üzerinden ötekileştirilmek istenmektedir. Trabzon, ülkemizin çimentosu, milli birlik ve beraberliğimizin güvencesidir. Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere, tüm futbol erklerini, bu zihniyete hizmet etmemek için, adalet ve hakkaniyet ile hareket etmeye davet ediyorum. Konuya hassasiyet gösteren ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kamoyunun bilgisine sunarım.”

26 Oca 2020 - 11:29 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bu nefret ve kin neden profesör lakaplı şahsiyet ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ocak 11:29