Adayımız yerli olacak

İyi Parti Genel Merkezinin başlattığı “İyilik Kervanı”nın Trabzon programı yapıldı. Programda konuşan Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “Yereli görmeden, birinci ağızdan sorunları tespit etmeden siyasî politikalarımızı yönlendiremeyiz. Yerelde tanınan, yerelde olan, dışarıdan gelmeyen adaylarla yerel seçimlerde milletin huzuruna çıkmamızın ilk adımını attık.” dedi.

İyi Parti Genel Merkezinin başlattığı “İyilik Kervanı”nın Trabzon programı yapıldı. Yerel seçim öncesi kentlerin beklentilerini, sorunlarını dinleyip raporlaştırılarak seçimlerde çözüm önerileri getirmeyi planlayan İyi Parti, çalışmalarını Doğu Karadeniz’den başlattı. Gümüşhane, Bayburt’un ardından dün Trabzon’a gelen İyi Parti heyeti, kahvaltıda basınla bir araya geldi. Heyet, daha sonra sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşı ziyaret etti. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen basın toplantısına Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve parti yöneticileri katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Yanıkömeroğlu yaptığı açıklamada, “İyilerin ayak seslerini tüm Anadolu’da duyurmak için yola çıktık.” dedi.

SORUNLARI BİR BİR AŞACAĞIZ

24 Haziran seçimlerinde başarılı bir sonuç aldıklarını ve vatandaşların takdirini kazandıklarını anlatan Yanıkömeroğlu, bundan sonraki dönemde de aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Yanıkömeroğlu, parti olarak dünden daha güçlü olduklarını belirterek, "Sanayimizi tekrar canlandırmak zorundayız. Tarım ve hayvancılığımızı belli teşviklerle tekrar üretir hâle getirmeliyiz." diye konuştu.

Seslerini Anadolu'ya duyurmak için yola çıktıklarını dile getiren Yanıkömeroğlu, şöyle devam etti: "Türkiye'yi, İYİ Parti yönetiminde nasıl refaha kavuşturabileceğimizi anlatmaya geliyoruz. Sorunları bir bir nasıl aşacağımızı söylemeye geliyoruz. Milletimize kaybettiği umutları geri kazandırmaya geliyoruz. Onlarla kucaklaşarak, güvenlerini kazanmaya ve hayır dualarını almaya geliyoruz. Türkiye'nin 16 yıldır yaşadığı geriye gidişi tersine çevirmeye geliyoruz. Nice zorlukların üstesinden gelmiş bir ulusun evlatları olarak bu zorlukların da üstesinden geleceğimiz günler yakındır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz İYİ Parti olarak bunu da başaracağız."

ÖRS: YEREL ADAYLARLA HUZURA ÇIKACAĞIZ

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise yaptığı konuşmada İyi Partinin zorlu süreçlerden geçerek bugüne geldiğini kaydederek “İyi Parti 7 aylıkken Türkiye’de yüzde 10 oy aldı. 43 parlamenterle TBMM’de grup kurduk. Zorlu süreci aştık.” dedi. İyi Partinin yereldeki sorunları bilerek seçimlere hazırlandığını vurgulayan Örs, “Yereli görmeden, yerelin sorununu görmeden, birinci ağızdan sorunları tespit etmeden siyasî politikalarımızı yönlendiremeyiz. Yerelde tanınan, yerelde olan, dışarıdan gelmeyen adaylarla yerel seçimlerde milletin huzuruna çıkmamızın ilk adımını attık.” diye konuştu.

İTTİFAKI MİLET YAPAR

Basın toplantısının sonunda basının “Yerel seçimlerde İyi Parti ittifak yapmayı düşünüyor mu?” sorusuna da yanıt veren Örs, “Partimizin şu an yerel seçimlerde herhangi bir partiyle ittifak yapacağı yönünde bir oluşumu ve düşüncesi yok. İyi Parti yerel seçimlerde ittifak yapmayacak. En iyi ittifakı yerelde vatandaş, halk yapar. Biz de Trabzon’un ittifak edeceği bir adayı milletimizin karşısına çıkarırız.” ifadelerini kullandı.

Berkant PARLAK

21 Eyl 2018 - 12:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.