Adayım demek için erken

CHP Trabzon İl Başkanlığına aday olup olmayacağı yönündeki sorulara net cevap vermekten kaçınan Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Şu anda adayım ya da aday değilim demek için çok erken. Neticede mevcut bir il başkanı var ve görevine devam ediyor.  Örgüt bize görev verirse kaçmayız.” dedi .

CHP Trabzon İl Başkanlığına aday olup olmayacağı yönündeki sorulara net cevap vermekten kaçınan Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Şu anda adayım ya da aday değilim demek için çok erken. Neticede mevcut bir il başkanı var ve görevine devam ediyor. Örgüt bize görev verirse kaçmayız. İlçe kongreleri bittikten sonra il başkanlığı için aday olmayı düşünen arkadaşlarımız niyetlerini açıklarlar.” dedi.

GÖREVDEN KAÇMAYIZ

İl başkanlığına aday olup olmayacağı yönündeki sorulara net cevap vermekten kaçınan Başkan Hacısalihoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Örgüt bize siyaset yap derse, görevden kaçmayız. Şu anda adayım ya da aday değilim demek için çok erken. Neticede mevcut bir il başkanı var ve görevine devam ediyor. Örgüt bize görev verirse kaçmayız. Ama illa da ben aday olacağım demiyorum. Daha çok erken, ilçe kongreleri yapılmamış. Ne olacağı belli değil.” ifadelerine yer verdi.

OYMAN’A TAM DESTEK

Ortahisar için adaylığını açıklayan Fatih Suat Oyman’a tam destek verdiğini belirten Başkan Hacısalihoğlu, “Yeni ve genç arkadaşlarımızın bu partide görev alması, sorumluluk üstlenmesi sevindirici, memnuniyet verici bir durum. Fatih içimizden çıkan birisi, bu da bizi ayrıca memnuniyet etti” ifadelerine yer verdi.

ARKADAŞLARIMIZ NİYETLERİNİ AÇIKLAR

İl Başkanlığı için adı konuşulan, Cahit Erdem ve Ali Türen Öztürk gibi isimleri sorduğumuz Hacıslaihoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisine üye olan herkesin adı geçebilir ve hakkıdır da. Yarış olsa da önemli olan partinin birlik ve beraberlik içerisinde kalmasıdır.” dedi. İlçe kongrelerinin 14 Ocak’ta başlayacağını belirten Hacısalihoğlu, “İlçe kongreleri bittikten sonra il başkanlığı için aday olmayı düşünen arkadaşlarımız niyetlerini açıklarlar.” diye konuştu.

HABER: Filiz YILDIRIM

10 Ara 2019 - 11:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.